vineri, 27 ianuarie 2017

Pipera vanzare vila in cartierul residential Azur

Pipera cartier residential Azur  va prezentam spre vanzare vila insiruita compusa din parter, etaj si mansarda cu o suprafa construita de 160 mp.Vila este compartimentata astfel:  • Parterul este constituit din living cu iesire pe terasa si bucatarie deschisa, grup sanitar si scara interioara.


  • Etajul are in componenta doua dormitoare si o baie.


  • Mansarda este compusa din doua  dormitoare si o baie.


Vila dispune de numeroase imbunatatiri viitorul proprietar se poate muta fara a fi nevoit sa faca mari investitiiProprietatea se poate  vinde complet  utilata si mobilata.Vila din Azur are curte privata, amenajata.Ansamblul rezidential Azur se afla situat in zona Pipera, pe strada Emil Racovita 31-39, cu iesire atat spre Pipera -Tunari  cat si spre Voluntari.
Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.  • Ești la doar 5 minute de mers cu mașina de zona de birouri Pipera-Aviatorilor.
  • În doar 5 minute ești la Promenada Mall sau Băneasa Shopping City pentru a-ți face cumpărăturile sau pur și simplu pentru a te relaxa alături de prieteni sau familie.


  • Mijloace de transport in comun
Pipera vanzare vila in cartierul residential Azur

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...