joi, 12 ianuarie 2017

Jolie Ville inchiriere apartament Iancu Nicolae

Iancu Nicolae in apropiere de  Lidl  si la 500m de Jolie Ville va prezentam spre inchiriere un superb apartament de 3 camere, in cel mai apreciat complex rezidential din Zona. Complexul dispune de curte proprie proprie, locuri de parcare rezervate penrtru vizitatori, acces securizat si piscina. Acesta se afla in vecinatea a zonei comerciale Strip Mall Pipera si  la 5 minute de Centrul comercial Jolie Ville Baneasa.

Apartametul se inchiriaza complet mobilat si utilat.


Blocul este structurat pe S+P+3E , iar apartamentul de vanzare se afla la etajul 2. Apartamentul are o suprafata construita de aproximariv 150 mp, din care suprafata balconului este de 26mp. Apartamentul dispune de un living generos cu iesire pe balcon, doua dormitoare fiecare cu baie proprie si dresing, bucatarie generoasa si grup sanitar.  Apartamentul din Iancu Nicolae se vinde comple mobilat si utilat si cu 2 locuri de parcare incluse in pret.

Dezvolatat in zona de nord a Bucurestiului in zona  ancu Nicolae, complexul rezidential va poate oferi confortul de care aveti nevoie pentru locuinta mult visata sau si pentru o buna oportunitate pentru investitie in zona de nord in apropiere de Jolie Ville,  cu acces facil catre Bucuresti atat prin Iancu Nicolae cat si Pipera Tunari.


Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.











Piscina Iancu Nicolae 360 view










Jolie Ville inchiriere apartament Iancu Nicolae

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...