duminică, 15 ianuarie 2017

Apartament de vanzare in zona Herastrau

Va prezentam spre vanzare, un apartament cu 3 camere, totalizand o suprafata construita de 153 mp, situat la etajul 2. Livingul spatios de 47 mp, este deservit de terasa si este situat langa bucataria inchisa. Dormitorul matrimonialde 22 mp este prevazut cu baie si terasa. Al doilea dormitor si inca o baie intregesc planul apartamentului. Finisajele interioare, atent alese din gama premium, incluzand tamplarie cu geam tripan, parchet din lemn, gresie si faianta Marazzi, usi Pinum, obiecte sanitare Villeroy and Boch.


Complexul Nordis Residence, unul din cele mai noi proiecte rezidentiale, cu certificare de cladire verde, este situat in zona de nord a Bucurestiului, foarte aproape de Parcul Herastrau.


Intregul complex este proiectat in ideea de confort si eleganta, completata de sauna si sala de fitness, disponibile numai pentru viitorii proprietari. De aceea, tot ce ofera acest imobil este gandit pentru o viata ralaxanta alaturi de cei dragi.


Dezvoltat pe un teren in suprafata de 1.300 mp,  proiectul Nordis Residence este dispus pe S+D+3E+M si cuprinde un total de 23 de apartamente la care se adauga 28 de locuri de parcare.


Cu certificare de cladire verde, proiectul este prevazut cu panouri solare pentru producerea apei calde menajere, sala de fitness dotata cu aparatura moderna, zona de lobby eleganta, supraveghere exterioara cu camere video, placa dala de 25 cm grosime, izolare termica cu roca bazaltica, pardoseala flotanta in balcoane din lemn deck, spatii vitrate mari, ferestre tripan cu izolare termica foarte buna.



Apartament de vanzare in zona Herastrau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...