luni, 30 ianuarie 2017

Pipera inchiriere apartament 5 camere langa Scoala Americana

Pipera , padurea Baneasa, inchiriere apartament tip penthouse cu o suprafata construita de aproximativ 500 mp din care terasa apartametului este de 150 mp. Apartamentul este format din doua parti:



  • Una, partea de zi cu un living generos, bucatarie inchisa cu acces pe terasa, baie, si spatiu tehnic


  •  si partea de noapte, 4 dormitoare fiecare cu balcon, dressing si baie proprie plus o spalatorie.


Apartamentul se afla situat la marginea padurii Baneasa, cu o vedere de pe terasa catre centura de Nord a Bucurestiului, si autostrada A3. Apartamentul se inchiriaza cu bucataria mobilata si utilata existand si posibilitatea ca apartamentul sa se inchirieze complet mobilat la cerere.



Complexul rezidential se afla in imediata vecinatate a Scolii Americane  si Mega Image, la  numai 15 minute de Baneasa Shopping City si cu acces direct la Centura de Nord  a Capitalei.



Pipera Apartments este unul dintre cele mai recente proiecte dezvoltate in zona de nord a Bucurestiului, la liziera padurii Baneasa. Pipera Apartments a fost conceput ca un proiect unic si original datorita locatiei sale verzi. Dezvoltatorul si-a propus sa imbine modernul cu naturaletea pentru ca sa ofere viitorilor proprietari un stil sanatos de viata in sanul naturii, completat de standarde inalte de confort si facilitati moderne. Aerul proaspat, linistea si mirosul de iarba prospat taiata va vor face diminetile perfecte trebuie doar sa deschideti fereastra si sa va bucurati de ele. Padurea din spatele blocului a fost special amenajata pentru a va oferi alei pietonale si spatii de joaca pentru copii. Acum puteti sa-i oferiti familiei Dumneavoastra tot ce e mai bun si sa impartasiti cu ea cele mai frumoase momente. Daca padura va va oferi un stil de viata sanatos si activ atunci apartamentul va va oferi cele mai bune conditii : spatiozitate, design modern si finisaje de calitate. Aditional, blocul dispune de acces securizat, receptie 24/24h, doua lifturi si contorizare separata.



Amplasarea sa avantajoasa va asigura accesul facil catre Bucuresti atat prin



Iancu Nicolae cat si prin Pipera Tunari. In plus, zona va pune la dispozitie o varietate de magazine, centre comerciale precum si institutii de invatamant, indeosebi Scoala Americana.


 













Pipera inchiriere apartament 5 camere langa Scoala Americana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...