joi, 5 ianuarie 2017

Aviatiei vanzare apartament pe marginea lacului Tei

Aviatie in apropiere de Mall Promenada pe marginea lacului Tei va propunem spre vanzare un superb apartament de trei camere, cu o suprafata utila de 127 mp. Apartamentul face parte ditnr-un imobil construit in anul 2008 este situat la etajul 3 si are vedere catre lacul Tei.



Apartamentul dispune la intrare de un hol generos cu o zona de dulapuri, dupa care urmeaza partea de living cu bucatarie deschisa despartita de living de un bar. Partea de zi este separata de partea de noapte printr-un hol din care avem acces catre cele doua  dormitoare din care unul  matrimonial cu baie si  dresing si acces catre a doua baie si catre un dresing generos.



Fiecare camera are acces pe balcon.



Datorita geamurilor mari apartamentul este foarte luminos indiferent in ce parte a apartamentului te afli.



Finisajele folosite in apartament sunt premium, viitorul proprietar se poate muta fara a aduce inbunatari masive apartamentamtului.



Apartamentul din Aviatiei se vinde semimobilat si cu un loc de parcare in subteran.



Datorita amlasarii imobilului in care se afla apartamentul viitorul proprietar va  beneficia de:







– Acces usor si rapid catre centrul orasului datorita soselelor, Barbu Vacarescu, Floreasca,  Pipera si Petricani, care leaga zona de nord-est cu centrul



– Statii de metrou (Piera, Aurel Vlaicu), autobuz (167, 282) si tramvai (5, 16) in apropierea ansamblului



– Restaurante, zone comerciale si de agrement in imprejurimi: Mall Promenada din Aviatiei, Billa, Kaufland, Club Bamboo, Club Pescariu, etc.



– Aer curat







Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.









 





Aviatiei vanzare apartament pe marginea lacului Tei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...