duminică, 22 ianuarie 2017

Sisesti vanzare apartament 3 camere Baneasa

Sisesti vanzare apartament 3 camere intr-un imobil compus din 8 apartamente de 2, 3 si 4 camere dispus pe P+2E +M. Apartamentul propus spre vanzare este situat la etajul 1, are o suprafata utila de 82, 50 mp si trei  balcoane de aproximativ 22 mp.



Apartamentul este decomandat, accesul in apartament se face printr-un hol cu suprafata de 12 mp din care se face acces spre:  zona de living are o suprafata de 26 mp cu iesire pe un balcon de 12 mp, urmata de zona de bucatrie si de ce le doua  dormitore cu doua baii si iesire pe cate un balcon.



Blocul are termen de finalizare August 2017.



Viitorii proprietari vor putea sa isi aleaga finisajele.



In zona Baneasa Sisesti dispunem de mijloacelor de transport in comun si pana la sfarsitul anului va exista si  statia de metrou Lac Straulesti.



Viitorii proprietari vor beneficia de acces facil atat catre centrul comercial Baneasa Shopping City cat si spre zona comercial Colosseum, acces catre  aeroportul Henri Coanda precum si numeroase zone de agrement aflate in zona de Nord a Bucurestiului.




Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.



Pretul include un loc de parcare si TVA.











Sisesti vanzare apartament 3 camere Baneasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...