marți, 3 ianuarie 2017

Pipera inchiriere apartament 3 camere Ibiza sol

In zona Pipera va prezentam spre inchiriere un apartament compus din 3 camere, 2 dormitoare,  bucatarie, living cu semineu si doua bai (una matrimoniala)



Apartamentul se afla la etajul 1 a unui bloc cu 3 etaje in ansamblul rezidential Ibiza Sol din Pipera – in spatele Scolii Americane.



Proprietatea dispune si de o terasa cu  berbeque si doua locuri de parcare la subsol.



Ansamblul este dotat cu o curte comuna foarte mare, piscine, sala de fitness, locuri de joaca pentru copii, atat pentru sezonul cald cat si pentru cel rece.



Proprietatea este noua se inchiriaza complet mobilata si utlata.













Ansamblul rezidential Ibiza Sol Residence  situat in zona de nord a Bucurestiului, in zona Pipera – Scoala Americana.





De la ibiza Sol faci doar 9 km pana in centrul orasului, ansamblul rezidential din Pipera aflandu-se in mijlocul naturii, intr-o zona complet privata si protejata. 



Nu departe se afla Gradina Zoologica si prestigioase scoli internationale (Scoala Americana si British School). Traind in ansamblul rezidential Ibiza Sol Residence ai acces facil catre diferite magazine si centre comerciale (Baneasa Mall, Ikea, Carefour Feeria, Mega Image, etc), iar apoi poti pleca rapid din oras catre autostrada Bucuresti-Ploiesti sau catre Aeroportul Henri Coanda (Otopeni).





In interiorul ansamblului rezidential fiind amenajata o gradina de 12.000 mp unde ai oricand la dispozitie 2 piscine cu jacuzzi, o zona de spa cu sauna, un teren de minigolf, o sala de fitness si un club pentru copii. 



 











Pipera inchiriere apartament 3 camere Ibiza sol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...