joi, 19 ianuarie 2017

Herastrau vanzare apartament 4 camere

Va prezentam spre vanzare, un apartament cu 4 camere, totalizand o suprafata de 144 mp, situat la etajul 2. Spatiul este compartimentat in living, bucatarie, dormitor matrimonial prevazut cu dressing si baie proprie, 2 dormitoare, 2 bai si trei balcoane in suprafata de 24 mp. Finisajele interioare, atent alese din gama premium, incluzand tamplarie cu geam tripan, parchet din lemn, gresie si faianta Marazzi, usi Pinum, obiecte sanitare Villeroy and Boch.


Imobilul este prevazut cu garaj subteran, unde puteti achizitiona un loc de parcare pentru masina dumneavoastra la pretul de 15.000 Euro+TVA


Complexul Nordis Residence, unul din cele mai noi proiecte rezidentiale, cu certificare de cladire verde, este situat in zona de nord a Bucurestiului, foarte aproape de Parcul Herastrau.


Intregul complex este proiectat in ideea de confort si eleganta, completata de sauna si sala de fitness, disponibile numai pentru viitorii proprietari. De aceea, tot ce ofera acest imobil este gandit pentru o viata ralaxanta alaturi de cei dragi.


Dezvoltat pe un teren in suprafata de 1.300 mp,  proiectul Nordis Residence este dispus pe S+D+3E+M si cuprinde un total de 23 de apartamente la care se adauga 28 de locuri de parcare.


Cu certificare de cladire verde, proiectul este prevazut cu panouri solare pentru producerea apei calde menajere, sala de fitness dotata cu aparatura moderna, zona de lobby eleganta, supraveghere exterioara cu camere video, placa dala de 25 cm grosime, izolare termica cu roca bazaltica, pardoseala flotanta in balcoane din lemn deck, spatii vitrate mari, ferestre tripan cu izolare termica foarte buna.Herastrau vanzare apartament 4 camere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...