sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Baneasa vanzare apartament 2 camere Sisesti

Baneasa vanzare apartament 2 camere intr-un imobil compus din 8 apartamente de 2, 3 si 4 camere dispus pe P+2E +M. Apartamentul propus spre vanzare este situat la etajul 1, are o suprafata utila de 66, 50 mp, si un balcon de aproximativ 14 mp. Apartamentul este decomandat, accesul in apartament se face printr-un hol cu suprafata de 9mp din care se face acces spre:  zona de living are o suprafata de 26 mp, dormitorul cu o suprafatde 13,50 m, bucatria cu suprafata de 10,2 mp si spre baie care dispunde de geam si are o suprafata de 5 mp. Toate camerele au iesire pe balcon si sunt orientate catre vest cu view spre lacul Baneasa


Blocul are termen de finalizare August 2017.


Viitorii proprietari vor putea sa isi aleaga finisajele.


Viitorii proprietari vor beneficia de acces facil atat catre centrul comercial Baneasa Shopping City cat si spre zona comercial Colosseum, acces catre  aeroportul Henri Coanda precum si numeroase zone de agrement aflate in zona de Nord a Bucurestiului.


In zona Baneasa Sisesti dispunem de mijloacelor de transport in comun si pana la sfarsitul anului va exista si  statia de metrou Lac Straulesti.Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.


Pretul include un loc de parcare si TVA.

Baneasa vanzare apartament 2 camere Sisesti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...