vineri, 27 ianuarie 2017

Vanzare apartament deosebit in zona Kiseleff

Va propunem spre vanzare un apartament spectaculos ce este amplasat intr-un imobil nou, in zona Kiseleff – Arcul de Triumf.


Cu o suprafata desfasurata de 220 mp, apartamentul este situat la etajul 2 si dispune de o compartimentare decomandata. Este structurat astfel: vestibul, bucatarie inchisa, zona de living, 3 dormitoare, doua bai si 2 balcoane.


Livingul se caracterizeaza printr-o suprafata grandioasa ce inglobeaza mai multe zone: una de birou ce va permite sa lucrati fara sa va izolati in totalitate de restul familiei, un mini-bar echipat pentru  petrecerile organizate cu familia sau cu prietenii, o zona de dinning care dispune de un semineu functional si care va da caldura meselor luate cu cei dragi. Dintre cele trei dormitoare, unul este matrimonial, cu acces in balcon si dispune de baie cu cada si cabina de dus. Celelalte doua dormitoare sunt deservite de o baie cu cada. Bucataria ca mobilier, este in forma literei ”L”, mobilata si ultrautilata, ofera un spatiu generos pentru gatit cat si un spatiu suficient de mare pentru srvirea mesei.


Cele doua balcoane ale apartamentului sunt amplasate pe laturile imobilului. Desi zona este caracterizata printr-o circulatie intensa, in subsolul imobilului, aveti la dispozitie 2 locuri de parcare.


Acest apartament imbina cu siguranta un design interior placut, spatii mari si luminoase, linistea, confortul si siguranta caminului dorit.



Vanzare apartament deosebit in zona Kiseleff

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...