marți, 11 octombrie 2016

Natura Residence inchiriere apartament 3 camere

Olimob Properties are placerea sa va prezinte  spre inchiriere un apartament de 3 camere – 2 dormitoare si 3 bai (baie de oaspeti, baie matrimoniala si baie pentru al doilea dormitor), terasa de 8 mp, dresing, bucatarie inchisa complet mobilata si utilata.



Apartamentul se inchiriaza semimobilat si utilat , liingul si  dormitorul mic nu sunt mobilate.



In chirie intra si doua locuri de parcare la subsol



Natura Residence este un unic, elegant si exclusivist complex rezidential ce se afla in partea de Nord a capitalei, in imediat apropiere a Padurii Baneasa.



Complexul dispune de: piscine pentru adulti si copii, sala fitness, 2 saune (cu vestiare si dusuri), loc de joaca pentru copii, spatii verzi generoase, administrare, paza permanenta, iluminat exterior, contor apa, canalizare, incalzire prin centrala proprie a imobilului



In apropiere gasim: Metro, Carrefour, Bricostore, Media Galaxy, Domo si Mobexpert; gradinite, scoli, clinica medicala, bar/pub, restaurant, complex rezidential; acces rapid RATB. Complexul Comercial Jolie Ville si Baneasa Feeria sunt la mai putin de 5 minute de mers cu masina iar Parcul Herastrau si Scoala Americana la mai putin de 15 minute.

















Natura Residence inchiriere apartament 3 camere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...