sâmbătă, 22 octombrie 2016

Primaverii inchiriere duplex 4 camere in vila

Situat intr-o vila din cartierul Primaverii, apartamentul propus spre inchiriere este structurat pe 2 niveluri si are in componenta sa un numar de 4 camere.


Amplasata pe una din cele mai securizata si linistita strada din apropierea parcului Bordei, vila a fost edificata in anul 2004 si are in componenta sa 2 unitati locative.


Cu o suprafata utila de 200 mp si este structurat asfel: la parter holulde acces, bucataria inchisa ce este mobilata si utilata, grup sanitar, living cu dubla iesire catre terasa  si o camera ce poate fi folosita ca birou sau camere de oaspeti. Etajul prezinta doua dormitoare deservite de baie. In subsolul imobilului, apartamentul beneficiaza de un loc de parcare si spatiu de depozitare.


Cu o pozitie excelenta, amplasat intr-o zona securizata si cu acces lejer catre parcul Bordei si parcul Herastrau, aproape de statia de metru Aviatorilor si de alte mijloace de transport in comun, cu finisaje si dotari de buna calitate, beneficiind de intimitatea unei vile compuse din doar doua apartamente, duplexul prezentat este ideal pentru cei ce isi doresc intimitate, liniste, confort si securitate.



Primaverii inchiriere duplex 4 camere in vila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...