vineri, 7 octombrie 2016

Pipera vila complex rezidential Domus

Pipera va propunem spre vanzare o proprietate  situata in Ansamblul rezidential Domus, vila este ideala atat pentru locuinta cat si pentru investitie avand acces direct la piscina si curte comuna.



Vila eare osuprafata de 130 mp utili fiind distribuita pe parter+etaj+mansarda.



Parterul dispune de un living spatios si foarte luminos. bucatarie complet mobilata si utilata plus grup sanitar.



La etaj se gasesc doua dormitoare si o baie.



Mansarda este de tip open space. Poate fi utilizata ca camera de joaca pentru copii, zona de recreere sau birou. Proprietatea dispune de finisaje de calitate si a fost renovata recent.



Alte utilitati: aer conditionat, central proprie, Internet wireless si sistem de alarma. Deasemenea vila dispune de un loc de parcare.



Curtea este amenajata cu gazon si arbusti. Este o zona recreativa perfecta pentru copii cat si pentru adulti. Puteti sa va bucurati de jocurile in aer liber sau de un hobby nou – gradinaritul. In plus, complexul rezidential detine locuri de joaca pentru copii, spatii verzi, paza permanenta si piscina.



Din punct de vedere al locatiei, vila este amplasata avantajos fata de infrastructura zonei. In apropiere se gaseste magazinul Mega Image iar proximitatea cu soseaua Pipera va permite accesul facil spre oras si alte puncte de interes cum ar fi Promenada Mall, Baneasa Shopping Centre, Ikea, aeroportul Baneasa si altele.



Experientele frumoase incep cu decizii spontane. Vino chiar astazi sa o vezi. Contacteaza agentul  pentru o vizionare!



 











Pipera vila complex rezidential Domus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...