miercuri, 26 octombrie 2016

Piata Domenii Inchiriere Casa Deosebita

Olimob va prezinta spre inchiriere o Casuta cocheta cu 3 camere si curte decenta, aflata la 2 pasi de Piata Domenii, respectiv 10 minute de Piata Victoriei.


O asemenea proprietate este mai rar intalnita, compartimentarea fiind ideala, cu camere inalte si spatioase iar finisajele si decorarea incaperilor fiind lasate in grija profesionistilor in Design interior.


Casa se compune din: Living generos cu zona de dining, Dormitor copil / birou, cu scara spre dressing aflat deasupra patului, Dormitor matrimonial cu baie, Bucatarie micuta, complet echipata, si o baie aflata la intrarea principala.  Despre suprafata vorbim de aproximativ 100 mp utili iar la exterior aproximativ 50mp curte libera, pavata din care se face accesul pe o scara inspre o terasa aflata la nivelul superior in suprafata de aproximativ 35mp, dotata cu chiuveta, gratar.


Accesul catre importante puncte de interes ale orasului se face cu usurinta deasemeni spre mijloacele de transport, statiile de RATV si Tramvai aflandu-se la 1 minut, iar metrou(Victoriei-Basarab-1Mai-Grivita) la aproximativ 10 minute.


Pretabil locuinta.



Piata Domenii Inchiriere Casa Deosebita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...