miercuri, 12 octombrie 2016

Herastrau vanzare apartament 4 camere in complex nou

Olimob va prezinta  intr-un complex rezidential Premium, aproape de Parcul Herastrau, apartamente cu 4 camere, situate intre etajele 1 si 8 ale cladirii. Apartamentele sunt compartimentate in hol, living cu bucatarie deschisa ce poate fi separata, dormitor matimonial cu baie proprie, alte doua dormitoare, baie, grup sanitar si balcon. Finisajele si dotarile alese, sunt de foarte buna calitate.


Proiectul 49Gafencu, se prezinta ca un ansamblu rezidential cu personalitate, cu un concept nou pe piata imobiliara romaneasca.


Pentru confortul locatarilor, complexul vine in intampinarea acestora cu cele mai inalte standarde si facilitati. La parter au fost prevazute receptia si zona de concierge iar la primul etaj, o adevarata oaza de relaxare, conferita de piscina incalzita, sauna, jacuzzi si sala de forta.


La doar 150 metri de Parcul Herastrau, complexul se desfasoara pe o suprafata de 35.000 mp si cuprinde peste 90 de unitati locative, oferind viitorilor proprietari o gama larga de apartamente cu 2, 3, 4 si chiar 5 camere. Locurile de parcare se pot achizitiona separat


La preturile afisate se adauga TVA.


 



Herastrau vanzare apartament 4 camere in complex nou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...