duminică, 16 octombrie 2016

Inchiriere apartament Baneasa Dobrogeanu Gherea

Avem placerea sa va propunem spre inchiriere un apartament in Baneasa,  nou pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, apartament are o suprafata utila de 57 mp. Apartamentul  2 camere se inchiriaza complet mobilat si utilat cu un lac de parcare in subteran garaj subteran.



Apartamentul este la PRIMA INCHIRIERE, fiind finisat, mobilitat si utilat modern:- obiecte sanitare Ideal Standard cu accesorii Geberit, baterii Grohe;- gresie/ faianta Marazzi- parchet triplu stratificat Karelia, usi Pinum- tamplarie Rehau cu geam tripan- centrala in condensatie Buderus- Aparat aer conditionat cu inverter Hitachi (in ambele camere)- Bucatarie mobilata si utilata modern: hota, cuptor si plita (Electrolux)- Masina de spalat rufe(electrolux) – Frigider Samsung.



Principalele repere legate de pozitia imobilului sunt:- 200 m fata de lacul Baneasa– 600 m fata de parcul Herastrau – 5 minute de mers cu autoturismul sau RATB pana la Baneasa Shopping City- 15 minute de mers cu autoturismul pana la Aeroportul Otopeni



 











Inchiriere apartament Baneasa Dobrogeanu Gherea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...