marți, 11 octombrie 2016

Complex nou apartament 2 camere Herastrau

Olimob va prezinta spre achizitie, apartamente cu 2 camere situate intr-un imobil amplasat langa Soseaua Nordului, cu termen de finalizare Ianuarie 2017.


Situat la parterul imobilului, cu o suprafata desfasurata de 63.05 mp, apartamentul se compune din vestibul, living cu bucatarie deschisa, hol, dormitor, baie si balcon.


Proiectul Lighthouse Residence este un nou concept rezidential ce ofera locatarilor o locatie excelenta, imbinand inalte standarde de calitate si finisaje premium cu elemente tehnologice noi.


Denumirea proiectului se reflecta din arhitectura cladirii, aspectul ei interior si exterior, oferind locatarilor multa lumina.


In proiectarea imobilului, s-a pus accent pe functionalitatea spatiilor locative, acestea fiind insotite de anexe generoase cum ar fi spatii de depozitare, parcare subterana, gradini la parterul cladirii si terase pentru etajele superioare.


Pozitionarea excelenta a complexului Lighthouse Residence, aproape de Parcul Herastrau, il face extrem de accesibil.Complex nou apartament 2 camere Herastrau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...