marți, 25 octombrie 2016

Vanzare casa 4 camere Baneasa, Jandarmeriei

  Olimob va propune spre vanzare  casa structurata pe subsol, parter, etaj si pod ce poate fi mansardat.  Situatã în zona Baneasa- Jandarmeriei, casa a fost construita in anul 1996 si dispune de curte proprie.

Proprietatea este amplasata pe un teren in suprafata de 288 mp  cu deschidere de 10,5 metri

Casa se compune din:

Casa batraneasca locuibila cu amprenta la sol de 79 mp cu posibilitate de demolare in cazul in care se doreste o suprafata mai mare a curtii

Casa noua  cu amprenta la sol de 80 mp avand o  suprafata utila 155 mp  cu un numar de  4 camere din care:  sufrageria , un dormitor, o baie si holul la parter care a fost folosit in trecut ca spatiu comercial; la etaj gasim: 2 dormitoare, 1 baie, inca o bucatarie si 1 balcon; iar podul fiind inalt se poate mansarda  foarte usor .

Proprietatea necesita renovata si beneficiaza de toate utilitatile (apa si canalizare, gaz, curent electric), se afla la 50 m de statia RATB si la 2 min de DN1 avand  o locaţie excelentã. Cu acces facil catre toate directiile, casa se afla in imediata apropiere a Padurii Baneasa, Aeroptului si  Baneasa Shoping Center.

 Casa este pretabila pentru locuinta, insa poate avea diferite destinatii parterul fiind compartimentat  pentru : firme, birouri,cabinete medicale, e.t.c

 Pentru informatii suplimentare nu ezitatii sa ne contactatii


Vanzare casa 4 camere Baneasa, Jandarmeriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...