luni, 21 noiembrie 2016

Barbu Vacarescu vanzare aprtament 2 camere mobilat si utilat

Un proverb englezesc spune « Norocul bate cel puţin odată în viaţă la uşa fiecărui om ». Dar ce se intimpla daca nu te gaseste acasa sau inca nu ai o casa ? S-ar putea sa-l ratezi. Nu si acum. Agentia imobiliara OLIMOB va prezinta spre vanzare in zona de nord a Bucurestiului pe strada Barbu Vacarescu, Floreasca un superb apartament mobilat si utilat car poate fi folosit  nu doar pentru a locui, ci şi pentru a trăi din plin fiecare clipa.Apartamentul propus spre vanzare se afla intr-un imobil cu un regim de inaltime S+P+4E+6.   Confort, calitate finisaje, eleganta si bun gust sint doar citeva atribute ale acestui apartament completate de o locatie perfecta in cartierul Floreasca – Barbu Vacarescu care este situat central, in zona de interes a Bucurestiului, fiind considerat una dintre cele mai bune zone de locuit ale capitalei.Această zonă sa dezvoltat foarte mult în ultimii ani, deaceea acest proiect fost gandit pentru a veni in ajutorul celor care lucreaza in zona de Nord si care trebuie sa strabata la orele de varf intregul oras pentru a ajunge la locul de munca.  Floreasca este un cartier preponderent rezidential care se bucura de vecinatatea catre vest a zonei Dorobanti, in care se gasesc sucursalele celor mai multe banci, restaurante si cafenele, magazine alimentare, magazine de moda si centrul comercial din zona Aviatiei, Promenada Mall.


Este un cartier aerisit, foarte linistit si cu foarte multe spatii verzi, cele mai apropiate parcuri fiind Verdi si Floreasca, o zona ideala pentru persoanele care isi doresc un stil sanatos de viata. In timpul verii, pentru petrecerea timpului liber, puteti opta pentru piscina din parcul Floreasca sau pentru piscinile din zona.


 Amplasarea acestui bloc oferă un acces facil la reteaua de transport dat fiind ca arterele principale sunt Bd Barbu Vacarescu, Calea Floreasca, Piotr Ilici Ceaikovski si Mihail Ivanovici Glinka. Ca mijloace de transport in comun amintim urmatoarele: metrou – statia Stefan cel Mare, metrou – statia Aurel Vlaicu, tramvaiul 5, autobuzele 135, 182, 282.


Fie ca iti doresti o locuinta doar a ta sau fie ca doresti sa investesti, aceste apartamente le indeplinesc pe ambele. In zona se gasesc multe oficii si birouri, fapt ce determina ca apartamentele pentru inchiriere sa fie la mare cautare. Daca doresti sa investesti in ceva profitabil aceasta oferta iti sta la indemana. Plus, Agentia Imobiliara OLIMOB iti va asigura primii chiriasi absolut gratuit.


De ce sa astepti norocul sa-ti bata la usa ? Deschide-ti chiar tu usa spre un viitor mai bun. Achizitioneaza un apartament in Floreasca, Barbu Vacarescu si bucurate de confortul propriei locuinte.


Barbu Vacarescu vanzare aprtament 2 camere mobilat si utilat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...