luni, 14 noiembrie 2016

Vanzare vile in ANSAMBLUL OTOPENI NORD RESIDENCE

In zona de nord a Bucurestiului in orasul Otopeni avem placerea sa va propunem spre vanzare in ANSAMBLUL OTOPENI NORD RESIDENCE vile tip duplex dispuse pe parter si etaj cu o suprafata construita de 168 mp.



Otopeni Nord Residence este un ansabmlu rezidential de vile, ce se afla in prin proces de edificare si este amplasat in orasul Otopeni, in cea mai buna zona a acestuia. Accesul la ansamblul se face atat prin strada Campului cat si prin strada Munteniei. Zona in care se afla ansamblul este sistematizata si dispune de toate utilitatile orasenesti : retea de apa curenta, retea de canalizare, retea de gaze naturale, retea de energie electrica si retea de cablu tv, internet si telefonie.



Constructia ansamblului OTOPENI NORD RESIDENCE a demarata in primavara anului si prima etapa va fi finalizata si casele livrate locatarilor, in decursul lunii septembrie.



Fiecare unitate are o suprafata totala construita de 168 mp si o suprafata de teren aferenta de 250 mp. Casa este dispusa pe parter, etaj si pod, dupa cum urmeaza :



  • -parter : hol, camera tehnica cu dublu acces, bucatarie, debara, grup sanitar, living, terasa acoperita integral;


  • -etaj : dormitor matrimonial cu baie proprie si terasa, hol circulatie, baie, doua dormitoare;


  • -pod : spatiu depozitare.


Pentru fiecare unitate din ANSAMBLUL OTOPENI NORD RESIDENCE, sunt prevazute doua locuri de parcare amenajate in fata casei, pe o zona ce va fi pavata si amenajata. Fiecare casa dispune de o gradina libera de 93 mp, spatiu verde.



Constructia are la baza un fundatii de beton armat continue, stalpi, grinzi si plansee din beton armat, cu zidarie exterioara din caramida Porotherm Wienerberger de 37 cm, zidarie interioara din caramida Porotherm de 11,5 cm. La exterior, casele vor fi izolate cu termosistem de 10 cm pe baza de polistiren expandat, peste care se vor aplica vopsea decorativa si o caramida aparenta de proveninta nordica, pentru rezistenta la intemperii.



La interior, toti peretii de compartimentare vor fi realizati din caramida si placati cu placi din gips carton pentru usurinta montarii instalatiilor sanitare, electrice si a diferitelor cabluri de internet si telefonie.



Tamplaria exterioara va fi tip tripan cu 5 camere de izolatie, marca Rehau.



Parterul va beneficia de incalzire in pardoseala, iar la etaj se vor folosi calorifere din otel. Incalzirea se va realiza cu centrala termica proprie pe baza de gaze naturale. Acoperisul va fi cu scurgere, acoperit cu placi tip Lindab. Usile interioare sunt de proveninta italieneasca, de la o firma lider de piata.



Finisajele interioare ale ANSAMBLUL OTOPENI NORD RESIDENCE :



  • -varianta de finisare standard, asa cum apare in randarile proiectului; se folosesc materiale de cea mai buna calitate, alese cu grija de un designer de interior;


  • -varianta „la alegere” : exista un buget predefinit iar clientul isi poate alege orice finisaje doreste, fie incadrandu-se in bugetul alocat, fie suplimentand din surse proprii.


Casele se predau complet finisate, la „cheie”, cu toate finisajele interioare, cu obiecte sanitare, cu locurile de parcare amenajate, cu utilitatile racordate si cu gradina amenajata.



5 motive pentru a alege „Otopeni Nord Residence” :



1-Locatia. Superioara zonei „Odaile” din Otopeni si cu acces rapid din si catre oras. Asfalt si drumuri multiple.



2-Dezvoltarea uniforma. In zona se dezvolta case frumoase, elegante, cu arhitectura frumoasa. Nu exista locuinte vechi.



3-Calitatea constructiei. Stim, sunt multi dezvoltatori care vorbesc despre calitate, dar putini cu experienta de peste 20 de ani in domeniu.



4-Pretul. Raportat la pozitie, facilitati si calitate, este cel mai bun raport din piata.



5-Apropierea fata de centru. Pe o raza de 900 de metri sunt piata, scoala, liceu, gradinite, scoli private, after school, banci, Mega Image, etc











Vanzare vile in ANSAMBLUL OTOPENI NORD RESIDENCE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...