luni, 14 noiembrie 2016

Vanzare apartament 4 camere cu gradina si terasa

Aproape de Piata Victoriei, situat la parter intr-un complex nou, va propunem spre vanzare, un apartament cu 4 camere ce dispune de terasa si gradina proprie.


Cu o suprafata de 165 mp la care se adauga o terasa de 109 mp si gradina de 176 mp, apartamentul se compune din hol la intrare, living, bucatarie, 3 dormitoare, 3 bai, grup sanitar, dressing si debara.


Apartamentul beneficiaza de dotari si finisaje premium printre care amintim: tamplarie aluminiu cu geam tripan cu argon, incalzire prin pardoseala, conexiuni prin cablu pentru telefon, televiziune si internet, contorizare individuala a utilitatilor.


SunFlower Grand Apartments, este un proiect ce cuprinde 55 de apartamente elegante, cu 2,3 si 4 camere beneficiind de balcoane si terase spatioase, cu gradini private pentru fiecare apartament situat la parter.


Construit foarte aproape de Piata Victoriei, complexul ofera toate avantajele unei zone centrale, cu excelente conexiuni la reteaua de transport public, la liniile de autobuz si tramvai, care la randul lor asigura legatura cu metroul. Tot in apropiere sunt spatii verzi, parcuri, scoli, spitale si pietele 1 Mai si Domenii.Vanzare apartament 4 camere cu gradina si terasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...