duminică, 27 noiembrie 2016

Aviatiei vanzare apartament 2 camere bloc nou Mall Promenada

Aviatie apartament 2 camere de vanzare in ansamblul rezidential Laguna Residence. Apartamentul  propus spre vanzare este situat la etajul 2 din 8 are o  suprafata de 79 mp (71 mp utili + balcon cu suprafata de 8 mp) si a fost construit in anul2015.



Apartamentul de 2 camere din Laguna Residence dispun de  centrala termica proprie pe gaz PROTHERM 24kw si aparat de aer conditionat MITSUBISHI Inverter, ferestrele cu geam termopan SALAMANDER cu 3 foi de sticla, parchet, gresie, faianta, usa metalica si unsi de interior Pinum. A



Ansamblul Laguna Residence este amplasat in zona de nord a Bucurestiului, pe malul lacului Tei, este una din cele mai mari dezvoltari rezidentiala din Bucuresti, este construit pe  un teren in suprafata de 25.000 mp, cuprinzande un total de 268 de apartamente, 4.800 mp de spatii comerciale si servicii si peste 10.000 mp de spatii verzi, spatii de agrement si relaxare.



Ansamblului Laguna Residence este dotat cu  spatiile de agrement si relaxare, piscina, sala de fitness, loc de joaca pentru copii, cafenea pe malul lacului, suprafete impresionante de spatii verzi si alei de promenada pe malul lacului, elementele de care se bucura locuitorii acestui complex rezidential.



Deasemenea, localizarea ansamblului Laguna Residence va fi cea mai avantajata de proiectul Primariei Capitalei de amenajare a lacurilor Floreasca si Tei. Ambitiosul proiect presupune legarea lacurilor  printr-o ecluza si amenajarea unui circuit turistic cu atractii inedite, respectiv: amfiteatre si platforme pentru activitati culturale si de agrement care sa ofere posibilitati de filmare si fotografiere, o sala poli-functionala, piscine, porturi turistice, debarcadere pentru ambarcatiuni mici si ambarcatiuni turistice (vaporase, barcute, echipamente pentru wind surf si kite surf, canoe si hidrobiciclete), un loc de joaca pentru copii  si piste de biciclete. Apartamente Lacul Tei.



Confortul si securitatea ansamblului sunt completate de faptul ca parcarile sunt disponibile doar in nivelul subteran si vor fi accesate pe baza de cartela, la exterior existand o zona destinata parcarii pentru vizitatori. In plus, exista o bariera de acces pentru zona lacului, puncte de paza si sistem de supraveghere video al ansamblului.



Unul din celele mai importante si unice in acest sens este facilitatea ofertita de Laguna Residence locuitorilor din ansmblu care detin masini electrice si care de acum inainte vor putea saisi incarce masinile in garajul propriu.



Datorita amlasarii Laguna Residence beneficiaza de:



 







– Acces usor si rapid catre centrul orasului datorita soselelor Pipera si Petricani, care leaga zona de nord-est cu centrul



– Statii de metrou (Piera, Aurel Vlaicu), autobuz (167, 282) si tramvai (5, 16) in apropierea ansamblului



– Restaurante, zone comerciale si de agrement in imprejurimi: Billa, Kaufland, Club Bamboo, etc.



– Sala de fitness amenajata la parterul blocului D



– Piscina cu vedere spre lac amenajata la parterul blocului B1



– Sala de joaca pentru copii amenajata la parterul blocului C1



– Terase spatioase si ferestre mari



– Finisaje de lux care includ cada cu hidromasaj, sistem centralizat de aer conditionat, etc.



– Aer curat



– Spatii verzi





Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.













Aviatiei vanzare apartament 2 camere bloc nou Mall Promenada

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...