luni, 21 noiembrie 2016

Vanzare apartament 2 camere complex nou

In imediata apropiere a Parcului Herastrau, va propunem spre vanzare, un apartament cu 2 camere, situat in bloc nou.


Apartamentul este orientat catre Est, are o suprafata desfasurata de 99,35 mp si se compune din hol la intrare, living cu loc de luat masa, bucatarie, grupmsanitar, dormitor cu baie si dressing, terasa.


Dispune de finisaje si dotari de foarte buna calitate. Optional se poate opta si pentru loc de parcare. Imobilul este situat aproape de pita, statie RATB, parc, scoli, gradinite, metrou


Apartamentele cu 2 camere au suprafete cuprinse intre 83,9 mp si 107,16 mp si sunt disponibile la diferite etaje.


Ansamblul Cortina Residence este cel mai mare proiect rezidential livrat in sectorul 1, ce cuprinde un numar de 270 unitati locative si 426 locuri de parcare, avand o suprafata construita de 64.000 mp.


Cortina Residence este un ansamblu rezidential localizat in zona de Nord a Bucurestiului, ce beneficiaza de apropierea Parcului Herastrau dar si de accesul facil catre Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Centura, Aeroportul Otopeni sau catre centrul orasului, facand legatura cu Strada Nicolae Caramfil, Barbu Vacarescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor.


Castigatoare a premiului I la Bienala de Arhitectura editia 20, arhitectura ansamblului a fost realizata de firma Westfourth, cu proiectarea structurii realizata de Pop&Asociatii si constructia realizata de firma Consal.Vanzare apartament 2 camere complex nou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...