vineri, 18 noiembrie 2016

Vanzare apartament 3 camere Carina Residence

Intr-un complex rezidential de lux, in zona de nord a capitalei, mai exact in Carina Residence, un spatios apartament de 4 camere isi cauta stapanul.



Construit in 2010 si gospodarit foarte bine de asociatia de proprietari, Carina Residence a devenit in scurt timp unul din cele mai functionale locuri in care ai putea sa locuiesti.



Apartamentul din cauza se afla la etajul 1. Intrati in apartament, in partea dreapta gasim un dressing spatios, iar in stanga bucataria spatioasa – utilata si mobilata. Continuand pe holul ce deserveste toate camerele(datorita impartirii decomandate), in partea stanga se deschide sufrageria larga, cu acces la terasa, iar in partea dreapta, pe hol cele trei dormitoare si cele doua bai. Dormitorul matrimonial se bucura si de un walk in closet.



Un mare avantaj sunt cele doua locuri de parcare in garajul subteran si boxa.



OLIMOB va propune spre vanzare, apartament cu 4 camere, situat in cartierul Drumul Potcoavei ,zona Restaurant Phil, intr-un imobil construit in anul 2010 confort lux Decomandat, etaj 1 din 4 cu o suprafata de 143 mp, cu 2 bai grup , un balcon.Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita



 



Contactati-ma pentru detalii.



 











Vanzare apartament 3 camere Carina Residence

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...