marți, 15 septembrie 2015

Pipera Apartments




Stiai ca doar 3 copaci plantati in jurul casei, pot micsora facturile de aer mFIUA0HTpi31YINT_Xl8JTdIebZNaHyzM8QMNl4pILU,zxV4Mgbfvvfmex8dljXLq1dERf4tNTf1yzNfSgfCJPg,965WQfXipRCjtBPEDYozBHQrlhsUTEmLKupWsye5YS4,k_R-VrCt6UffqIc-wYZ6c569mmHT7yZgDIm_RFN9HSgconditionat cu pana la 50% si copacii care sunt plantati in fata casei,ca un scut impotriva vantului, pot micsora factura de incalzire cu pana la 30%. Acum imagineazati ca nu sint doar trei copaci dar o padure intreaga, iar locuinta ta e chiar acolo, in marginea padurii. Greu de imaginat asa ceva in Bucuresti ? Atunci vino sa vezi !


 


 


hCIkMcBAlbD_lhU8KBy90B-2P-SahMcUEQTlsZADB_M,Vv-ezMjCsQJGFas-Wsw9Yql-S1Usx-mQyMLLSR_V6N4,19mgbwdyPKDHe8a7p8zKHgsTC1bFVwQUr-Kpnd9h5Go,TECbOmGyyZFrQN3C8JYrTEkFEhlItDoI5cTDok7Pjv8Pipera Apartments este unul dintre cele mai recente proiecte dezvoltate in zona de nord a Bucurestiului, la liziera padurii Baneasa. Pipera Apartments a fost conceput ca un proiect unic si original datorita locatiei sale verzi. Dezvoltatorul si-a propus sa imbine modernul cu naturaletea pentru ca sa ofere viitorilor proprietari un stil sanatos de viata in sanul naturii, completat de standarde inalte de confort si facilitati moderne. Aerul proaspat, linistea si mirosul de iarba prospat taiata va vor face diminetile perfecte trebuie doar sa deschideti fereastra si sa va bucurati de ele. Padurea din spatele blocului a fost special amenajata pentru a va oferi alei pietonale si spatii de joaca pentru copii. Acum puteti sa-i oferiti familiei Dumneavoastra tot ce e mai bun si sa impartasiti cu ea cele mai frumoase momente. Daca padura va va oferi un stil de viata sanatos si activ atunci apartamentul va va oferi cele mai bune conditii : spatiozitate, design modern si finisaje de calitate. Aditional, blocul dispune de acces securizat, receptie 24/24h, doua lifturi si contorizare separata.


Amplasarea sa avantajoasa va asigura accesul facil catre Bucuresti atat prin inchiriere apartamente pipera www.olimob.ro7Iancu Nicolae cat si prin Pipera Tunari. In plus, zona va pune la dispozitie o varietate de magazine, centre comerciale precum si institutii de invatamant, indeosebi Scoala Americana.


Ansamblul rezidential Pipera Apartaments cuprinde 31 de apartamente, dispuse pe S+P+6+7R. Fie ca aveti o familie mare sau nu, acest ansamblu rezidential vine in intimpinare tutoror nevoilor si preferintelor Dumneavoastra. Daca sunteti singur puteti sa alegeti o garsoniera spatioasa si confortabila. Detalii garsoniera le puteti vedea aici link


Daca aveti o familie puteti opta pentru un apartament de 3 camere cu o suprafata de 95 mp. Pentru iubitorii de spatiozitatea Pipera Apartments a creat apartamente de 3 camere cu suprafata de 125 mp.


Visele devin realitate cu Pipera Apartments !


 


 





Vanzare apartamente pipera



Pipera Apartments

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...