vineri, 11 septembrie 2015

Inchiriere vila Pipera - Mega Image

Avem placerea de a va prezenta spre inchiriere aceasta vila compusa dinS+P+1+M, construita in 2005, la numai 200 m de Mega Image din Pipera foarte aproape de intersectia cu Iancu Nicolae ( Scoala Franceza , Scoala Engleza si Scoala Americana).



Constructia este din beton si caramia dubla, zidarie 38 cm  izolata exterior si interior, cu acoperis de tigla Bramac, polistiren exterior.Fundatie placata cu polistiren si marmura. Compartimentarea vilei este urmatoarea:



Subsol: se afla camera tehnica cu hidrofor, vas inmagazinare apa, sistem dedurizare cu pastile sare si rasina + filtru UV + camera depozitare.



Parter: se afla bucataria complet utilata si mobilata,camera, 1 grup sanitar, 1 living spatios cu parchet salcam si butoni stejar, 1 dining cu iesire pe terasa acoperita, hol + un garaj atasat cu intrare din hol si un garaj in fata casei;



Etaj 1: 3 dormitoare foarte spatioase cu balcoane fiecare, iar unul matrimonial;



Mansarda: are doua camere open space .



Vila are finisaje de lux precum, trepte de marmura la intrare, etc. Alte finisaje si dotari: parchet stejar salcam, trandafir, gresie, faianta import italia, ferestre cu geamuri termopan, jaluzele verticale electrice, aer conditionat, sistem de alarma, interfon, garaj cu usa telecomandata.



Teren 1250 mp din care util 1.100 mp, barbeque, dale, gazon, o mica livada, iluminat exterior











Inchiriere vila Pipera - Mega Image

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...