miercuri, 9 septembrie 2015

Aviatorilor vanzare apartament 4 camere imobil exclusivist

Situat intr-un imobil nou din zona Aviatorilor, apartamentul propus spre vanzare, se remarca atat prin calitatea deosebita a finisajelor cat si prin compartimentarea eficienta a spatiului.



Structurat pe S+P+3E+4R, imobilul prezinta cate un apartament pe fiecare nivel. Apartamentul are o suprafata desfasurata de 206 mp si este situat la etajul 1.



Apartamentul este decomandat si se compune din living, bucatarie, hol, 3 dormitoare din care unul cu baie si dressing, grup sanitar si a doua baie, 3 balcoane. Dispune in subsolul blocului de boxa si parcare proprie.



Finisajele si dotarile propuse sunt de foarte buna calitate, dintre ele amintim: centrala termica de apartament Buderus(Wissman); aparate de aer conditionat Daikin cu racire si incalzire; usa de intrare blindata; usi interioare furniruite; parchet multistrat de 15 mm; faianta Marazzi; obiecte sanitare Geberrit(Grohe); intrerupatoare si prize LeGrand(Biticino); balcoanele si terasele finisate cu deck din lemn exotic; pereti despartitori realizati din caramida; sistem de izolare fonica intre apartament cu vata minerala bazaltica; tamplarie de aluminiu Shuko; termoizolatie exterioara cu vata minerala bazaltica.











Aviatorilor vanzare apartament 4 camere imobil exclusivist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...