joi, 10 septembrie 2015

Floreasca Vanzare Apartament Cu Gradina

Iti mai amintesti zilele de vacanta petrecute cu mult drag in curtea bunicilor? Ti-ai dori sa le oferi si copiilor tai un stil de viata sanatos si activ la curte dar job-ul pe care il ai te determina sa locuiesti in inima Bucurestiului. Avem o solutie pentru tine. Iti prezentam spre vanzare un apartament superb cu 4 camere situat in zona Floreasca – Dorobanti care dispune de o curte proprie de 65 mp.



Locatia acestui apartament iti ofera un plus de mobilitate. Poti ajunge rapid in centrul sau nordul Bucurestiului deoarece proprietatea este situata intre doua artere intens circulate: Calea Floreasca si respectiv Calea Dorobantilor. In afara faptului ca este localizat intr-una din cele mai bine cotate zone ale orasului, imobilul in care este amplasata locuinta este relativ nou, 2004, si dispune de un numar redus de apartamente, ceea ce iti ofera mai multa intimitatea, liniste si confort.



Cei 123m2   utili sint distribuiti in modul urmator: zona de living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai si hol. Compartimentarea apatamentului face ca acesta sa fie ideal pentru o familie cu copii, deoarece dispune de un living spatios si curte proprie generoasa care este perfecta pentru jocul copiilor sau pentru barbeque si cine in aer liber. In plus, dormitorul matrimonial este separat de celelalte doua, conferindu-va intimitate si liniste. Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie si sistemul de aer conditionat.



Chiar daca proprietatea este situata intr-o zona aglomerata nu trebuie sa va faceti griji pentru locul de parcare, apartamentul dispune de loc de parcare. Aditional, mai dispune de o boxa.



Oferai familiei tale tot ce e mai bun, vino acum la o vizionare si vei fi placut surprins!











Floreasca Vanzare Apartament Cu Gradina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...