luni, 21 septembrie 2015

Apartamente Floreasca Exclusive Residence




4Un proverb englezesc spune « Norocul bate cel puţin odată în viaţă la uşa fiecărui om ». Dar ce se intimpla daca nu te gaseste acasa sau inca nu ai o casa ? S-ar putea sa-l ratezi. Nu si acum. Agentia imobiliara OLIMOB va prezinta un proiect dezvoltat in in zona de nord a Bucurestiului pe strada Barbu Vacarescu, Floreasca care va ofera apartamente nu doar pentru a locui, ci şi pentru a trăi din plin fiecare clipa. Blocul are un regim de inaltime S+P+6E+7 R si dispune de garsoniere, apartamente de 2, 3, 4 camere pentru a intimpina necesitatile familiilor mari cat si celor mici. Confort, calitate finisaje, eleganta si bun gust sint doar citeva atribute ale acestor apartamente completate de o locatie perfecta in cartierul Floreasca care este situat central, in zona de interes a Bucurestiului, fiind considerat una dintre cele mai bune zone de locuit ale capitalei.


Această zonă sa dezvoltat foarte mult în ultimii ani, deaceea poza 2acest proiect fost gandit pentru a veni in ajutorul celor care lucreaza in zona de Nord si care trebuie sa strabata la orele de varf intregul oras pentru a ajunge la locul de munca. Floreasca este un cartier preponderent rezidential care se bucura de vecinatatea catre vest a zonei Dorobanti, in care se gasesc sucursalele celor mai multe banci, restaurante si cafenele, magazine alimentare, magazine de moda si centrul comercial din zona Aviatiei, Promenada Mall.


Este un cartier aerisit, foarte linistit si cu foarte multe spatii verzi, cele mai apropiate parcuri fiind Verdi si Floreasca, o zona ideala pentru persoanele care isi doresc un stil sanatos de viata. In timpul verii, pentru petrecerea timpului liber, puteti opta pentru piscina din parcul Floreasca sau pentru piscinile din zona.


poza 1Amplasarea acestui bloc oferă un acces facil la reteaua de transport dat fiind ca arterele principale sunt Bd Barbu Vacarescu, Calea Floreasca, Piotr Ilici Ceaikovski si Mihail Ivanovici Glinka. Ca mijloace de transport in comun amintim urmatoarele: metrou – statia Stefan cel Mare, metrou – statia Aurel Vlaicu, tramvaiul 5, autobuzele 135, 182, 282.


Fie ca iti doresti o locuinta doar a ta sau fie ca doresti sa investesti, aceste apartamente le indeplinesc pe ambele. In zona se gasesc multe oficii si birouri, fapt ce determina ca apartamentele pentru inchiriere sa fie la mare cautare. Daca doresti sa investesti in ceva profitabil aceasta oferta iti sta la indemana. Plus, Agentia Imobiliara OLIMOB iti va asigura primii chiriasi absolut gratuit.


De ce sa astepti norocul sa-ti bata la usa ? Deschide-ti chiar tu usa spre un viitor mai bun. Achizitioneaza un apartament in Floreasca, Barbu Vacarescu si bucurate de confortul propriei locuinte.











  • nou



    Azur vanzare vila Pipera


    43 200 m2



    Vanzare vila in Pipera, Complexul Rezidential Azur, cu suprafata construita de 200 mp dispusa ...



    Vanzare vila in Pipera, Complexul Rezidential Azur, cu suprafata construita de 200 mp dispusa pe parter si  etaj. Vila dispune ...







    250.000 Euro























  • nou



    Vanzare vila exceptionala – Pipera Dru...


    43 395 m2



    Va prezentam spre vanzare o vila individuala aflata in Pipera pe Drumul Potcoavei. ...



    Va prezentam spre vanzare o vila individuala aflata in Pipera pe Drumul Potcoavei. ...







    395.000 Euro euro























  • 0 % comision



    Vanzare apartament 3 camere Pipera


    22 95 m2



    Dezvolatat in zona de nord a Bucurestiului , la liziera padurii Baneasa, proiectul de ...



    Dezvolatat in zona de nord a Bucurestiului , la liziera padurii Baneasa, proiectul de apartamente « Pipera apartments » va ...







    99.000 Euro























  • 0 % comision



    Vanzare vila Otopeni – 0 %comision cu...


    22 100 m2



    Vanzare vila 2 dormitoare Otopeni complex Luxor - comision 0 ...



    Vanzare vila 2 dormitoare Otopeni complex Luxor - comision 0 ...







    73.000 Euro euro



















Apartamente Floreasca Exclusive Residence

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...