luni, 25 octombrie 2010

Ce inseamna modern la Americani?

Corect , e o intrebare retorica . Avand un pic de experienta  in spate in real estate din Romania si citind articolul de mai jos in care Zilow un portal imobiliar din SUA ,a facut un top al ofertelor de pe piata , ma gandeam, oare la noi se va putea vreodata prezenta  si promova ceva similar sau poate mai mult? (sau am prea mari aspiratii?!).
In Romania respectivul material a fost preluat de http://www.fluximobiliar.ro/ si va prezint mai jos exact descrierea si imaginile caselor listate. Criterile dupa care au fost selectate cele mai interesante 10 case au fost:

  1.  arhitectura deosebită, 
  2.  amplasarea foarte bună,
  3.  materialele  din care au fost realizate,
  4. facilităţile oferite.



                   Dormitor matrimonial suspendat - Montauk, New York


12,5 milioane de dolari
Trebuie să ajungi în capătul Long Island din statul New York din SUA dacă vrei să vezi această bijuterie de casă modernă cu deschidere la ocean. Însă te vei putea bucura de pereţii de sticlă din livingul de la parter, iar la etaj vei găsi un dormitor matrimonial… suspendat. Ferestrele din podea până la tavan de la parter pot fi deschise pentru a lăsa briza mării să intre sau te poţi relaxa la piscina cu valuri şi la spa. Apoi poţi coborî scările până la plaja ta privată.


























Cam asa  arat modernismul in imobiliare peste Hotare .

Ps. pentru ce ce se asteptau la alceva  ,este un blog de imobiliare totusi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...