marți, 19 octombrie 2010

Apartamente de inchiriat in inima Padurii

Apartamente lux 
Amplasat in inima unei frumoase paduri de stejari din Nordul Capitalei, "clubul rezidential STEJARII" reprezinta un univers al confortului, luxului si al elegantei, un complex in care discretia si rafinamentul se imbina perfect cu confortul si siguranta.



 Pe langa o locuinta ultra luxoasa, complexul ofera servicii de cea mai inalta clasa, similare unui resort de lux all inclusive, imbinand spatiul modern cu confortul si intimitatea mult dorite. Prima etapa a complexului este finalizata, acesta cuprinde un numar 8 cladiri, insumand 285 apartamente, cu suprafete intre 108 mp si 608 mp, oferind spre inchiriere 34 de tipuri diferite de apartamente, sunt disponibile urmatoarele tipuri:
  • Apartamente 2 camere, cu suprafete cuprinse intre 107 mp si 141 mp, din care terasele reprezinta intre 23 si 32 mp, valoarea chiriei lunare este cuprinsa intre 1200-1600 Euro+TVA.
  • Apartamente 3 camere, cu suprafete cuprinse intre 165 mp si 194 mp, din care terasele reprezinta 14-65 mp, valoarea chiriei lunare este cuprinsa intre 2100-2350 Euro+TVA.

  • Apartamente 4 camere cu suprafete cuprinse intre 219 mp si 222 mp, trasele ocupand intre 20-46 mp, valoarea chiriei lunare este cuprinsa intre 2400-2900 Euro+TVA.
Apartamentele dispun de spatii generoase, suprafete vitrate ample, conferind in acelasi timp luminozitate si priveliste catre padure. Fiecare apartament beneficiaza de aer conditionat centralizat, incalzire prin pardoseala si panouri solare. Baile principale sunt echipate cu televizoare LCD rezistente la apa, iar bucatariile sunt mobilate German Kitchen si sunt complet utilate cu aparatura Miele. 
Pe langa paza si monitorizare video, complexul pune la dispozitia chiriasilor servicii de administrare si mai ales servicii VIP in care sunt incluse: servicii Concierge, room service, bakery, market, catering, sala de fitness si masaj, business center, bancomat, day care,  inchiriere limuzine, design interior etc. 












Un alt atu al complexului rezidential este accesul facil catre zona ultracentrala a Bucurestiului, in plus, complexul este amplasat in apropierea Aeroporturilor Baneasa si Otopeni si la 5 minute de Baneasa Shopping Center.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...