duminică, 5 martie 2017

Herastrau inchiriere apartament 5 camere cu curte proprie

De cele mai mult ori, cand iei in calcul locuinta ideala, oscilezi intre apartament in bloc sau casa la curte.


Iti propunem spre inchiriere, o proprietate ce imbina ambele tipuri de locuinta si anume un apartament super generos cu o curte proprie pe masura.


Apartamentul se afla situat la parterul unui imobil nou, amplasat foarte aproape de Satul Francez si Parcul Herastrau. In afara amplasamentului si a zonei, caracteristicile principale ale apartamentului le reprezinta compartimentarea si suprafata.


Decomandat, cu o suprafata utila de 185 mp apartamentul are in componenta sa un living cu zona de dining, hol central, 4 dormitoare, 2 bucatarii, 2 bai si o curte proprie in suprafata de 115 mp. Pe langa acestea, in subsolul imobilului, apartamentul mai beneficiaza de  loc de parcare si boxa.


Cu finisaje de buna calitate, un amplasament foarte aproape de Parcul Herastrau, o curte proprie pentru un apartament de bloc, aceasta proprietate poate fi locuinta mult visata pentru o familie cu mai multi copii.


Apartamentul se inchiriaza semimobilat, cu ambele bucatarii mobilate si utilate.Herastrau inchiriere apartament 5 camere cu curte proprie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...