joi, 2 martie 2017

Domenii vanzare casa 1 Mai langa Parcul Copilului

Va prezentam o proprietate de vanzare, nou intrata in portofoliul ImoNord. Este o casa situata pe una din strazile linistite din cartierul 1 Mai, intre Bulevardul Ion Mihalache si  Calea Grivitei.



Vila individuala de vanzare in zona 1 Mai – reper Popisteanu, avand 4 camere, 3 dormitoare, suprafata totala construita 160 mp, suprafata utila 125 mp si suprafata teren 280 mp.



Deschiderea este de 10 ml. Imobilul are amprenta 160 mp, curtea individuala libera 120 mp. Are structura din beton, este construita in anul 1955, consolidata si renovata in anul 2000.



Casa prezinta un beneficiu major prin existenta unui pod inalt care poate fi amenajat in mansarda, avand deja instalatiile trase, fiind necesare doar lucrari de compartimentare si montare a finisajelor.



Casa este construita din caramida, cu structura de beton armat, avand 2 bai, 1 bucatarie si 1 balcon. Casa se prezinta intr-o stare buna, mai necesita anumite lucrari de reparatii dar care nu au legatura cu structura si/sau functionalitatea casei.



Dotari: acoperis: tabla; bucatarie: inchisa, nemobilata, neutilata; calorifere: otel; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica si termoficare; fara izolatii termice; nemobilat; pereti: faianta, lavabil; plansee: lemn; podele: parchet, gresie; structura casa: beton si pereti de rezistenta din caramida; tip curte: individuala.



Pretabil locuinta.



Este ideala pentru o familie cu copii si care cauta un loc linistit pentru locuit, in apropiere de multe puncte de interes: metrou, parc, piata, scoala, gradinita, universitate. ID intern: NB3897.











Domenii vanzare casa 1 Mai langa Parcul Copilului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...