marți, 25 august 2015

Spatiu birouri Baba Novac

Proiectul Belvedere Parc a fost gandit ca o cladire multifunctionala, este compusa din spatii de birouri in Corpul A, apartamente in corpurpul B, iar la parter regasim spatii comerciale. Belvedere Parc este situat vizavi de parcul IOR, cu o deschidere mare la Bd. Baba Novac.

Belvedere Parc beneficiaza de acces facil la mijloacele de transport in comun: Statiile RATB sunt la doar 50m distanta fata de accesul in cladire.

Statiile de metrou Muncii, Dristor, Titan se afla la aproximativ 10 min de mers pe jos.

Imobilul este accesibil din toate directiile, avand un acces rapid atat spre centru (P-ta Unirii la doar 10 minute) cat si spre aeroportul Otopeni Henri Coanda si 15 minunte de centura capitalei

Spatiile de birouri sunt foarte luminoase din cauza Sud, si in plus viitorii chiriasi se vor putea bucura de vederea asupra parcului .


Cladirea de birouri din Belvedere parc a fost gandita pentru a fi inchiriata pe etaje, fiecare etaj este contorizat separat.


Cladirea de birouri este dotata cu 2 lifturi de 8 persoane, de mare viteza climatizare, ventilatie, supraveghere video, instalatie detectie si avertizare incendiu.


 



Spatiu birouri Baba Novac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...