miercuri, 26 august 2015

Pipera Iancu Nicolae – reprezentare exclusiva

Reprezentare exclusiva – 0 %comision!


Va propunem spre vanzare o vila deosebita ce prin amplasament si arhitectura reuseste sa satisfaca exigentele oricarui potential comparator.


Atfel, in zona Iancu Nicolae, foarte apropape de intersectia cu Bd Pipera aceasta proprietate va asteapta pentru vizionari.


Vila este compusa din cinci camere si a fost gandita atfel incat sa poata fi folosita atat de una cat si de doua familii.


 


In prima varianta avem zona de zi la parter –compusa din living amplu de 90 mp cu scara interioara, birou, bucatarie inchisa cu acces directspre terasa acoperita, baie si garaj dublu


La etaj avem un dormitor matrimonial cu baie si dresing propriu si un apartament amenjat, ce beneficiaza de 2 camere, un living si un dormitor cu baie proprie. Accesul la apartament este dublu, avand si o intrare separate fata de resul proprietatii.

Mansarda – 60 mp

Amenajarile sunt de cea mai buna calitate: parchet din lemn masiv,scara interioara din lemn si balustrade din fier fojat, tapetin dormitoare, ferestre de tip termopan , palcarile din bai si bucatarie, toate acestea fiind achizitionate de la producatori renumiti .


Proprietatea poate fi vanduta complet mobilata si utilata.


Din in living avem acces direct spre terase, ce sunt foarte mari si inchise, si o bucatarie de vara complet amenajata.


Gradina este amenajata cu arbusti si plante ornamentale, precum si gazon.


In curte gasim deasemena si un spatiu de depozitare.


Accesul se face din Bd Erou Iancu Nicolae, pe o alee private ce deserveste numai vilele vecinePipera Iancu Nicolae – reprezentare exclusiva

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...