luni, 2 martie 2015

Pipera proprietate deosebita de vanzare

Ai mirosit vreodata un parfum ce are ca baza o esenta lemnoasa ? Iti amintesti acel miros dulce, dar puternic, aromat si relaxant ? Iti amintesti starea de bine ce te cuprindea atunci cand ii simteai mireasma patrunzatoare, invadandu-ti caile olfactive ? Sunt convinsa  ca si in acest moment, simti aroma parfumului cum te invaluie si te cuprinde!



Aceeasi senzatie te cuprinde si in aceasta casa ! Un val de relaxare te invaluie inca din clipa in care te opresti in pragul portii masive din lemn. Inca inainte de a o deschide, stii ca ceva deosebit, surpinzator, misterios, te asteapta dincolo de gardul inalt ! Si ceva te impinge de la spate intr-o dorinta nestavilita de “mai mult”.



Dincolo de gard te intampina o oaza de verdeata, racoare si miros de munte.De la  aroma de brad, sau poate mirosul lemnului brut, racoarea  pietrei de rau sau poate iarba proaspat taiata, ce iti aminteste de pasunile de pe culmile muntilor, toate te fac sa te gandesti la natura si relaxare!  Si simti brusc nevoia sa te descalti si sa alergi descult prin gradina! Sa te intinzi  prin iarba grasa si deasa si sa iti racoresti talpile de piatra rece iar apoi sa te “arunci” efectiv intr-un sezlong  ascuns  la umbra! Si sa dormi! Sa visezi! Sa traiesti!



Daca intri in casa , te vor incerca sentimente amestecate  ce te vor surprinde si fascina. Din exterior pare o casa autentica, romaneasca, acoperita cu stuf, vopsita neuniform, decorata cu barne din lemn antichizat , cu un balcon realizat dintr-o impletitura de lemn de mesteacan  , ce completeaza aerul traditional si simplu al casei.  In momentul cand pasesti in interior, nu stii daca ai intrat intr-o locuinta nord Americana cu o bucatarie masiva , un loc de luat masa generos , toate modern echipate si complet dotate. Sau, poate esti chiar intr-o casa asiatica cu elemente Thailandeze din care nu lipseste decat rogojina de pe jos , care a fost inlocuita de o esenta de lemn Nordic  sub forma de parchet. Designerul s-a jucat cu esentele din lemn, combinand armonios lemnul de Tek din zona de zi , cu lemnul  de cires din zona dormitoarelor si lemnul de nuc din biroul de la parter. Urcand la etaj , resimtim aerul traditional romanesc , prin barnele care decoreaza toate tavanele.  Toate aceste stiluri se impletesc precum Yin  si Yang , creand armonie si fericire in fiecare ungher al casei.



Si armonia casei razbate pana in sufletul tau, alunga grijile, oboseala si tristetea si iti impletesc pe buze un suras tandru si in suflet impregneaza bucuria vietii fericite. Si te bucuri ca esti, te bucuri de viata, te bucuri de tot! Desi este doar oxigen, simti ca inspiri opium si tot ce exista pe lume este doar fericire si bucurie! Si nici nu are cum sa fie altfel intr-o casa care a fost esenta fericirii pentru actualii proprietari si care mai are inca multa “esenta de fericire” disponibila pentru a fi impartita si celor care le vor lua locul!



 



Daca iti doresti “fericire”, izvorul ei este in Pipera, pe strada Iancu Nicolae,  in apropiere de  padure. Vrei sa fii fericit ?



Contacteaza-ma pentru mai multe detalii sau pentru stabilirea unei intalniri de prezentare !



 











Pipera proprietate deosebita de vanzare, ,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...