marți, 17 martie 2015

Birou Baneasa inchiriere

Baneasa, inchiriere spatiu birou situat la etajul 3, intr-o cladire de birouri finalizata in anul 2008, spatiul disponibil are o suprafata de 270 mp.



Cu acces usor catre aeroport cat si spre oras, la 10 minute de statia de metrou Aurel Vlaicu, spatiul este compartimentat astfel: 5 birouri, hol, oficiu si un spatiu deschis de aproximativ 80 mp. In functie de cerinte, se poate recompartimenta.



Mentenanta este asigurata de catre administrator si include: caldura si climatizare atat pe spatiile comune cat si cele din interior, furnizarea apa rece si apa calda, consumul de electricitate si climatizare pe spatiile comune, paza permanenta cu monitorizare video, receptie, sali de conferinta, spatiu amenajat ca sala de mese, curatenie pe spatiile comune, intretinere lifturi, servicii de intretinere si supraveghere centrala termica, intretinere aferenta instalatiilor de alimentare cu apa, gaze, electricitate, securitate, supraveghere video, inspectia periodica a cladirii.



Cost mentenanta = 4 Euro/mp.



Loc parcare exterior = 50 Euro



 



 



Imobilul dispune de perete cortina din sticla, sistem climatizare cu ciller si ventiloconvectori, sistem detectie incendiu, supraveghere video, paza permanenta, pardoseala flotanta, mocheta, cablare date-voce, tavan casetat cu corpuri de iluminat incastrate, grupuri sanitare individuale pe fiecare nivel, hidranti, 2 lifturi Schindler (capacitate de 6 si respectiv 8 persoane).



La demisol este amenajat spatiu de luat masa. Parterul dispune de receptie si 4 sali destinate chiriasilor.



 











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...