miercuri, 3 mai 2017

Barbu Vacarescu apartament 4 camere Pescariu

Apartamentul de 150mp (130mp utili) se afla la etajul 3 al unui imobil ce dateaza din anul 2006. Apartamentul este decomandat si este compus dintr-un living generos si luminos, o bucatarie separata mobilata si utilata, 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare si 2 terase.


Inca de la primul pas vei fi impresionat de finisajele si de dotarile ce se regasesc in acest apartament. Din livingul generos se face trecerea catre bucatarie si catre o terasa. Prin holul ce separa livingul si bucataria ajungem la camerele destinate odinhnei.


Regasiti cate un dressing in fiecare dintre cele 2 dormitoare mari. Ambele sunt deservite de catre un grup sanitar cu cada. Cel de-al treilea dormitor este cochet, el putand fi folosit de asemenea ca si spatiu pentru birou.


Ai mai mult confort termic cu geamuri de tip termopan cu tamplarie din aluminiu, aer conditionat si centrala termica. Dispui de conexiune la internet, cablu tv si telefon si ai parte de mai multa siguranta cu usa metalica, intrarea cu interfon, iar blocul are lift.


Imobilul se afla pe o strada linistita din zona Floreasca, aproape de un nou mall. Vei descoperi in apropiere restaurante si cafenele, gradinite private, centre spa si sali fitness.


Puteti inchiria acest apartament pentru 1200 Euro/luna, complet mobilat si cu acces la garaj.




Barbu Vacarescu apartament 4 camere Pescariu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...