luni, 3 aprilie 2017

Barbu Vacarescu vanzare apartament 2 camere

Barbu Vacarescu in vecinatatea parcului Verdi in Floreasca, va prezentam spre vanzare apartament de doua camere situat in complex residential Nou pe marginea lacului Tei. Apartamenul are o suprafata construita de 62 este alacatuit dintr-un living cu iesire pe terasa de 4 mp, bucatarie inchisa, dormitor si baie.



Finisajele folosite sunt de calitate superioara din care reamintim, Gresia si faianta  Porcelenosa, tamplarie tripan Salamander, usi interioare Filomuro si obiecte sanitare de la Roca Design.


Proiectul residential iese in evidenta cu un design indraznet, cu influente nordice ce ofera fiecarui camin o amprenta unica. Folosind materiale de o calitate exceptionala de la furnizori de renume, reusim sa iti oferim nu casa, ci caminul in care sa locuiesti.



Imobilul este pozitiona  langa bulevardul Barbu Vacarescu cu acces rapid la mijloacele de transport, statia de metrou Aurel Vlaicu, zona de birouri din Barbu Vacarescu- Aviatiei dar si catre Aeroportul Baneasa sau Aeroportul Otopeni In imediata apropiere sun numeroase puncte de  relaxarea pentru  dumneavoastra: Clubul de agrement Dinu Pescariu, terenuri de tenis, restaurante de lux si cluburi, Mall Promenada.




Fie ca iti doresti o locuinta doar a ta sau fie ca doresti sa investesti, aceste apartamente le indeplinesc pe ambele. In zona se gasesc multe oficii si birouri, fapt ce determina ca apartamentele pentru inchiriere sa fie la mare cautare. Daca doresti sa investesti in ceva profitabil aceasta oferta iti sta la indemana


Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.



In complex sunt si apartamente de 3 camere de la 130.000 +tva 95mp



 













Barbu Vacarescu vanzare apartament 2 camere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...