marți, 7 februarie 2017

Pipera inchiriere apartament cu terasa padurea Pipera

Pipera in zona Scoala Americana oferta inchiriere apartament  3 camere  situat la marginea padurii Baneasa, intr-un imobil constructie 2014 dispus pe S+P+6 E; apartamentele au o suprafata construita de 180 mp din care suprafata balconului este de 80 mp.


Apartamentele din Pipera dispun de living, bucatarie deschisa, doua dormitoare si doua bai. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. Suprafetele apartamentului  sunt generoase, camerele sunt luminoase si finisajele folosite sunt de calitate superioara. Imobilul dispune de receptie proprie, acces securizat, spatiu de recreere amenajat in curtea din spate in padure.


Apartamentul se inchiriaza impreuna cu un loc de parcare.


Complexul rezidential se afla in imediata vecinatate a Scolii Americane  si Mega Image, la  numai 15 minute de Baneasa Shopping City si cu acces direct la Centura de Nord  a Capitalei.


 


Ansamblul rezidential Pipera Apartaments cuprinde 31 de apartamente, dispuse pe S+P+6+7R. Fie ca aveti o familie mare sau nu, acest ansamblu rezidential vine in intimpinare tutoror nevoilor si preferintelor Dumneavoastra. Daca sunteti singur puteti sa alegeti o garsoniera spatioasa si confortabila. Detalii garsoniera le puteti vedea aici link


Daca aveti o familie puteti opta pentru un apartament de 3 camere cu o suprafata de 95 mp. Pentru iubitorii de spatiozitatea Pipera Apartments a creat apartamente de 3 camere cu suprafata de 125 mp.


Visele devin realitate cu Pipera Apartments !


 Pipera inchiriere apartament cu terasa padurea Pipera

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...