luni, 26 septembrie 2016

Pipera inchiriere vila 6 camere

Pipera inchiriere vila cu 6 camere in vecinatatea intersectiei cu Iancu Nicolae intr-o zona foarte linistita., vila se inchiriaza complet utilata si mobilata .Vila propusa este construita pe 3 niveluri: parter si doua etaje.  • Parterul este compus dintr-un living extrem de spatios si luminos, datorita ferestrelor de dimensiuni considerabile, dar si al faptului ca orientarea vilei este situata catre Sud. Zona de luat masa este situata langa bucataria complet mobilata si utilata cu electrocasnice de cea mai buna calitate.La  parterul mai gasim o baie de oaspeti si un hol generos.


  • La etajul 1 avem 3 dormitoare, dispuse astfel: dormitorul matrimonial, ce cuprinde 2 dressing-uri si baia matrimoniala si celelalte 2 dormitoare mobilate cu o baie ce le deserveste.


  • Etajul 2 este compus dintr-un dormitor spatios, extrem de luminos, o baie, o zona de spalatorie si o terasa generoasa.


Vila propusa spre inchiriere beneficiaza de toate utilitatile: apa, curent, gaze si canalizare.Pipera inchiriere vila 6 camere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...