marți, 23 august 2016

Baneasa Felicity inchiriere 2 camere

Oferta inchiriere apartament 2 camere  in bloc nou, apartamentul este decomandat in  cartierul Padurea Baneasa sector 1, apartamentul se inchiraza impreuna cu 3 locuri de parcare in garaj.



Viitorii chiriasi se vor bucura de aerul curat al Padurii Baneasa in cele doua terase private, una de 100 mp si alta de 20 mp. Terasa cea mare este dotata cu un pavilion 3×3, un set de 4 scaune cu masa si un gril pe gaz. Terasa cea mica este dotata cu doua fotolii de rattan.



Pentru confortul dumneavoastra locuinta este dotata cu aer conditionat, doua televizoare Samsung smart TV (unul in living, unul in dormitor), saltea de dormit din spuma cu memorie si masina de spalat de ultima generatie cu functia de uscare.



Bucatatia este mobilata si utilata complet, avand in componenta un frigider frigider side-by-side de 570L cu dispenser pentru gheata, masina de spalat vase, cuptor electric, plita pe gaz, hota si cuptor cu microunde.



Complexul rezidential din care face parte apartamentul beneficiaza de paza si protectie non-stop, spatiu de joaca pentru copii, spatii verzi si teren de bascket/ fotbal.



Intretinerea pe timp de iarna este 230-270 lei pentru doua persoane. In acest pret intra si cheltuielile pentru paza si intretinere spatii verzi.



Pret inghiriere: 570 euro/ luna. Se solicita 1+1 (luna chirie plus una garantie)



Important:



* Apartamentul va fi disponibil incepand cu data de 3-4 septembrie.



* Fara animale de companie



 











Baneasa Felicity inchiriere 2 camere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...