joi, 14 iulie 2016

Unirii vanzare apartament ideal investitie

Unirii vanzare apartament ultracentral 2 camere situat in interiorul hotelului Prince Residence. Apartamentul are o suprafata utila de 37 mp.  Acest apartament este compus dintr-un living generos cu bucatarie deschisa, baie, dormitor si o terasa spatioasa. Apartamentul se afla la etajul 1. Beneficiul dumneavoastra este ca apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Destinatia apartamentului poate fi ca  locuinta permanenta sau poate fi dat spre inchiriere hotelului pentru ca dumneavoastra sa castigati un venit sigur.



 



Chiar daca apartamentul este situat in incinta Hotelului, acesta are si un acces separat de hotel. In plus, veti avea acces la toate facilitatile hotelului: restaurant, bar, gradina, sauna, orice facilitate disponibila acum in hotel sau pe viitor.



Locatia imobilului se adreseaza expatilor care calatoresc des in Romania, in special in Bucuresti, de asemenea, se potriveste foarte bine celor care isi doresc o locuinta in inima Bucurestiului cu acces rapid catre toate punctele de interes ale capitalei. De aici, veti fi in apropiere de mijloacele de transport in comun, statii de metrou, parcuri, scoli, centre culturale, Centrul Istoric al Bucurestiului, muzee, mall-uri, diverse magazine, brand-uri.



Oferta este prezentata in exclusivitate de catre agentia imobiliara OLIMOB.



Apartamentul este excelent pentru o investitie, inca din prima zi de cumparare aveti posibilitatea de a-l inchiria la Hotel.











Unirii vanzare apartament ideal investitie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...