joi, 2 iunie 2016

Piata Unirii Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti

Va propunem spre inchiriere un superb apartament cu o compartimentare initiala de 4 camere, transformat ulterior intr-un apartament cu 2 dormitoare si un living urias ce cuprinde si o parte de dinning. Este situat in zona Unirii,chiar in imediata vecinatate a Magazinului Unirea, intr-un imobil extrem de solid, construit in anul 1991.


Apartamentul este decomandat, se afla la etajul 5 din 10, are o suprafata de aprox. 100 mp si dispune de o compartimentare ideala, pe langa living&dinning si cele doua dormitoare, dispune de o bucatarie complet echipata, spatioasa, deschisa, dar totusi ferita de living, de o baie principala, o toaleta de serviciu si doua balcoane, unul la living iar altul la dormitorul secundar.


Finisajele si mobila sunt de calitate superioara.


Privelistea este splendida, are vedere atat pe fata cat si pe spate, insa principala atractie fiind cea din fata cuprinzand bulevardul Unirii de la Biblioteca Nationala inspre Casa Poporului.


Locuri de parcare sunt si in fata si in spatele blocului, nu ar trebui sa reprezinte o problema.


Imobilul este situat ultracentral, zona este superba, se afla aproape de foarte multe puncte de interes din oras. ID intern: PI0040.



Piata Unirii Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...