marți, 12 aprilie 2016

Floreasca inchiriere apartament cu terasa proprie

Apartament inchiriere Floreasca. Va supun atentiei, un apartament spectaculos ca suprafata si pozitionare. Situat langa Parcul Verdi, la parterul unui bloc nou, pe o strada linistita, apartamentul se evidentiaza datorita suprafetelor generoase, compartimentarii functionale si nu in ultimul rand, finisajelor si dotarilor alese.


Apartamentul are o suprafata utila de 152 mp si se compune din living, hol, 2 dormitoare fiecare cu baie proprie, bucatarie, sas, grup sanitar si 3 terase.


Se inchiriaza nemobilat, cu bucatarie echipata si mobilata. Incalzirea apartamentului se face cu ajutorul centralei de bloc, sistem de climatizare, sistem de alarma, tamplarie aluminiu cu geam termopan, calorifere inox, parchet triplustratificat, bai placate cu piatra naturala, la intrare usa metalica securizata placata cu sticla. Bucataria mobilata este echipata cu aparatura electrocasnica Siemens: frigider, cuptor electric, plita cu gaz, hota, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe si masina de spalat vase.


Toate utilitatile sunt contorizate individual. La subsol, apartamentul dispune de un loc de parcare.


 



Floreasca inchiriere apartament cu terasa proprie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...