marți, 9 februarie 2016

Domus vanzare vila Pipera

Va propunem spre vanzare o superba vila situata in Ansamblul rezidential Domus din Pipera, vila este ideala atat pentru locuinta cat si pentru investitie.



Vila este situata in complexul rezidential Domus Stil si iti pune la dispozitie 160 m2 utili pentru a te bucura de caldura si comfort. Suprafata construita de 210 m2 este distribuita pe parter+etaj+mansarda.



Parterul dispune de un living spatios si foarte luminos. Lumina naturala din abundenta creeaza o atmosfera linistita si relaxanta.  Zona de living are acces la terasa si curte. Bucataria este complet utilata si mobilata. Parterul este deservit de o baie.



La etaj se gasesc doua dormitoare cu dressing-uri separate, balcon si baie. Dormitoarele sunt generoase si la fel de luminoase. Pentru un plus de comfort acestea dispun de dressing-uri cu multiple spatii de depozitare.



Mansarda este de tip open space. Poate fi utilizata ca camera de joaca pentru copii, zona de recreere sau birou. Proprietatea dispune de finisaje de calitate si a fost renovata recent. Alte utilitati: aer conditionat, central proprie, Internet wireless si sistem de alarma. Deasemenea vila dispune de un loc de parcare.



Curtea este amenajata cu gazon si arbusti. Este o zona recreativa perfecta pentru copii cat si pentru adulti. Puteti sa va bucurati de jocurile in aer liber sau de un hobby nou – gradinaritul. In plus, complexul rezidential detine locuri de joaca pentru copii, spatii verzi, paza permanenta si piscina.



Din punct de vedere al locatiei, vila este amplasata avantajos fata de infrastructura zonei. In apropiere se gaseste magazinul Mega Image iar proximitatea cu soseaua Pipera va permite accesul facil spre oras si alte puncte de interes cum ar fi Promenada Mall, Baneasa Shopping Centre, Ikea, aeroportul Baneasa si altele.



Experientele frumoase incep cu decizii spontane. Vino chiar astazi sa o vezi. Contacteaza agentul Olimob pentru o vizionare!









 





Domus vanzare vila Pipera

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...