vineri, 9 octombrie 2015

vanzare apartament 2 camere Chitila

Piata imobilelor noi, a luat avant in ultimii ani. Se construieste peste tot. Cumparatorul este asaltat de oferte de vanzare, astfel incat nu mai stie ce sa aleaga, preturile sunt mici, finisajele minunate, dar imobilul este construit asa cum trebuie?



Aici este diferenta intre acest imobil si altele din zona, este construit ca la carte. Apartamentele sunt aerisite, cu geamuri mari, au centrala proprie, iar costurile vor fi tinute sub control deoarece s-au folosit materiale de calitate: caramida 30cm Wienerberger Porotherm, polistiren 10cm Austroterm, termopane 5 camere Rehau, tencuiala decorativa Duraziv cu silicon. Gresia si faianta provin din Italia, iar parchetul are 12mm. Imobilul este complet cablat – TV/internet/telefonie/Aer Conditionat. Centrala este Ariston. Fiecare parte a constructiei a fost documentata atent si fotografiata, fotografii ce se pot pune la dispozitia cumparatorilor interesati.



Parcarea este privata, iar curtea cu gazon larga si umbrita, copii putandu-se juca in tihna.



TVA-ul 5% este inclus in pret, promotional se include si un loc de parcare. Exista posibilitatea de a se inchide bucataria.



Pentru acest apartament din Chitila NU SE PERCEPE COMISION!











vanzare apartament 2 camere Chitila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...