joi, 16 aprilie 2015

Otopeni vanzare vila

Eleganta si rafinament intr-un camin confortabil si relaxant, in interiorul orasului Otopeni, in zona centrala. Un camin extraordinar pentru orice familie!

Dispusa pe parter, etaj si pod, vila este compusa din :

-living, dinning, bucatarie, birou, baie, dressing, camera spalatorie, la care se adauga garaj pentru doua masini cu acces direct in locuinta si doua terase acoperite, la parter;
-master bedroom cu baie si dressing, doua dormitoare deservite de o baie si spatiu de relaxare la etaj;
-pod transformat in loc de joaca pentru copii.

Casa are o amprenta de 172 mp, inclusiv terase si garaj. Terenul total este de 974 mp, in timp ce terenul liber este undeva la 650 mp.
Curtea este amenajata si dispune de un sistem de drenaj al apelor pluviale ce conduc apele rezultate in urma ploilor, in sistem central de canalizare. Casa este foarte bine hidroizolata, existand inclusiv un strat de rupere a capilaritatii solului la fundatii. Curtea este dotata cu un foisor, loc de gratar, spatii de joaca pentru copii si spatii de relaxare. Vegetatia este bogata si foarte bine intretinuta.
Din punct de vedere al utilitatilor, casa este racordata la toate retelele orasului Otopeni : apa, canalizare, gaz, electrica, cablu si internet.
Incalzirea casei se realizeaza prin intermediul unei centrale termice Delta de 45 KW cu boiler inclus de 80 de litri si calorifere din otel.
Zidaria este realizata din caramida porotherm de 30 de cm, peste care s-a aplicat termosistem de 5 cm si vopsea decorativa Baumit, in timp ce la interior s-a utilizat un strat de vata minerala pentru realizarea izolatiei.
La acoperis, a fost preferata tigla.

Indiferent de componenta familiei, aceasta casa va raspunde nevoilor oricarui client. Iata cateva elemente care diferentiaza aceasta casa, de orice alta oferta din piata :
-birou/dormitor la parter;
-3 dormitoare la etaj, dintre care un master bedroom;
-spatiu de joaca interior pentru copii;
-o curte extrem de generoasa si excelent amenajata;
-garaj atasat cu doua locuri de parcare, accesibil prin comunicare directa cu casa;
-casa facuta pentru locuit, nu pentru vanzare.



Descarca oferta vila Otopeni


Detalii pe
Otopeni vanzare vila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...