joi, 10 noiembrie 2011

Inchiriere penthouse zona nord


Inchiriere apartament in Complexul Gran Residencia, Otopeni. Apartament deosebit amplasat in Nordul Bucurestiului; apartamentul este de tip penthouse, etajul 5 intr-un imobil dispus pe S+P+5 etaje.
living penthouse zona Nord

Apartamentul are o suprafata construita de aproximativ 350 mp, din care 150 mp sunt terase.
Apartamentul dispune de 4 camere, partea de zi este separata de partea de noapte.

In partea de zi se gasesc un living cu semineu, bucatarie complet mobilata si utilata Franke, dining si grup sanitar. Atat din living, cat si dining se poate iesi pe cate o terasa, cea din living a fost conceputa ca loc de relaxare in care se poate monta un jacuzzi si o sauna (exita deja instalatia), iar terasa cu acces din dining a fost gandita ca loc de luat masa).

In zona de noapte sunt: un dormitor de oaspeti, o camera pentru copii (ambele cu acces la o baie) si un dormitor matrimonial cu zona de dressing si baie.
Dintre finisajele folosite amintim: placile de ceramica folosite la interior si exterior au fost importate, obiectele sanitare marca Villeroy & Boch si Dornbracht.

Incalzirea in apartament este asigurata atat de centrala de bloc, cat si de centrala electrica de apartament, sustinuta si de panourile solare, managementul facadu-se cu ajutorul propriului panou de comanda din apartament. Incalzirea se face atat prin pardoseala, cat si prin incalzire centralizata, apartamentul are montat un chiller propriu.

Sistemul de iluminat este asigurat prin sistemul BMS, sistem ce a fost special gandit pentru acest apartament. In plus, apartamentul a fost prevazut cu un sistem de aspirare centralizat.

Ferestrele sunt prevazute cu rulouri electrice, usile de acces pe terasa sunt realizate pe sistemul de sina, in asa fel incat sa ocupe cat mai putin loc la deschidere, terasele sunt prevazute cu sistem de degivrare.
Apartamentul dispune si de 2 locuri de parcare in subsolul blocului.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat.
Sumar

Zona: Otopeni
Camere: 4
Regim inaltime: S+P+5
Suprafata: 350 mp
Constructie: 2008
Etaj: 5
Disponibil: imediat
Atuuri: Apartament Gran Residencia - acces usor


Lucian Olariu

Departament Rezidential/Terenuri

Telefon: 021.230.50.34
Mobil:   0742.078.929 
Email: lucian.olariu@profimob.ro





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...