joi, 26 noiembrie 2015

Inchiriere vila Iancu Nicolae - Clima

Va prezentam spre inchiriere o vila deosebita, aflata intr-un ansamblu rezidential de calitate din zona Iancu Nicolae – Padurea Baneasa.


Vila este individuala si este compartimentata dupa cum urmeaza:


Parter – living si dining deschise, bucatarie inchisa, garaj, baie,  camara si terasa


Etaj – Patru dormitoare, (unul matrimonial cu baie proprie) si doua bai.


Vila se inchiriaza complet mobilata si utilata.


 Inchiriere vila Iancu Nicolae - Clima

Pipera -Iancu Nicolae - ansamblul Salcia

Va propunem spre inchiriere o vila in Pipera – Ansamblul rezidential Salcia compusa din  P+1+M.


Parter: living, bucatarie, garaj, baie, casa scarii si acces spre terasa.


Etaj 3 dormitoare si doua bai, balcon


Mansarda – semicompartimentata


Curte individuala amenajata cu terasa acoperita si loc de joaca pentru copii. Este ideala pentru o familie numeroasaPipera -Iancu Nicolae - ansamblul Salcia

Inchiriere vila Pipera -Biomedica


Vila este compusa din parter si etaj.

Compartimentare:

Parter: living, baie, bucatarie inchisa, terasa, garaj cu acces spre ho si bucatarie si dormitor sau birou.

Etaj: 3 dormitoare, doua bai (una matrimoniala), doua dresinguri si terasa.

Se inchiriaza complet mobilata, are garaj pentru o masina si inca un loc de parcare in curte.

Deasemena in partea din spate avem si un foisor si un gratar


Inchiriere vila Pipera -Biomedica

miercuri, 25 noiembrie 2015

Herastrau inchiriere apartament 4 camere cu terasa

In zona Parcului Herastrau, va prezentam spre inchiriere un apartament cu 4 camere, situat intr-un imobil nou, cu regim mic de inaltime. Particularitatea apartamentului este data atat de suprfata vitrata generoasa ce confera  apartamentului luminozitate, cat si de terasa cu o suprafata de 90 mp unde impreuna cu familia iti poti petrece timpul liber.Pozitionat la  ultimul etaj, apartamentul se compune din living, 2 dormitoare,  birou,  bucatarie inchisa, 2 bai, 1 grup sanitar si 2 terase. La subsol, beneficiaza de 2 locuri de parcare.Dispune de finisaje si dotari moderne printre care amintim: centrala termica proprie, aparate de aer conditionat cu dubla functionalitate de racire si incalzire, incalzire prin pardoseala (in zona de living si bucatarie), gresie si faianta, parchet din lemn masiv. Se inchiriaza nemobilat, cu bucatarie mobilata si utilata.Herastrau inchiriere apartament 4 camere cu terasa

Inchiriere nord apartament 2 camere Cosmopolis

Va prezentam spre inchiriere un apartament de 2 camere cu bucatarie deschisa situat in ansamblul rezidential Cosmopolis din nordul localitatii Pipera.


Apartamentul este situal la etajul doi, are 40 mp suprafata si se inchiriaza complet mobilat si utilat.


Ansamblul rezidential este dotat cu tot ceea ce trebuie unui trai civilizat: piscina, parc, magazina, gradinita, paza, transport.Inchiriere nord apartament 2 camere Cosmopolis

vineri, 20 noiembrie 2015

Vanzare apartament Facultatea de Drept

Mihail Kogalniceanu, vanzare apartament 4 camere vizavi de Facultatea de Drept, situat la etajul 3 intr-o cladire dispusa pe S+P+7 nivele.Vecinatati: Parcul Cismigiu, Facultatea de Medicina, Splaiul Dambovitei, Parcul Izvor, Calea Plevnei, Piata Operei.Apartamentul se afla intr-o cladire in stil neo romanesc proiectata de arhitectul Leon Silionin in anul 1929. Cladirea cu scara, trepte si coloane de marmura, este plina de istorie. Aici au locuit de-a lungul timpului personalitati remarcabile precum Eugen Lovinescu, Caius Jacob, Liviu Rebreanu si Theodor Capidan.Apartamentul are 105 mp si se afla la etajul III al acestei cladiri. Complet renovat in 2014, apartamentul si-a pastrat usile de o frumusete deosebita, acestea au fost reconditionate de un profesionist, la fel si parchetul de stejar.Intorcandu-ne in zilele noastre, pentru a feri locatarul de zgomotul orasului, apartamentul a fost dotat cu termopane tripan, marca germana Veca cu feronerie Roto, (low E4+float 4 +low E4), oscilobatante cu sistem de aerisire partial impotriva condensului; aparat de aer conditionat marca GREE 1800 BTU, centrala termica de apartament Viessmann Vitopend 100, 31 Kw, cu calorifere Vogel & Nott.Bucataria este mobilata, frigider nou, masina de spalat rufe, baie cu faianta mozaic adusa din Germania ca si instalatia sanitara (tevile din pereti si pardoseala de la baie), care au fost complet inlocuite. Circuitul electric a fost si el complet schimbat cu circuite noi aduse din Germania, intrerupatoare cap scara, prize duble. Usa principala a fost pastrat pentru a nu schimba caracterul cladirii fiind prevazut cu chei telescopice.Blocul construit in anii 1929 este pe lista imoblilelor experizate tehnic incadrate in clasa I de risc seismicApartamentul este bine compartimenta , are 4 camere, baie, bucatarie si 2 WC.Este functional atat pentru familii cat si pentru firme, sedii de birouri.Pozitionarea ultracentrala si accesul facil catre mijloacele de transport, atat RATB cat si statia de metrou Eroilor, fac din aceasta proprietate o reala investitie. Vanzare apartament Facultatea de Drept

Nord inchiriere 2 camere langa Parcul Herastrau

In zona de Nord, foarte aproape de Parcul Herastrau, va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, complet mobilat si utiliat.


Finisajele, de cea mai buna calitate, dotarile apartamentului precum si aparatura electrocasnica nu fac decat sa imbunatateasca calitatea vietii, intr-o  locatie ideala.


Desi aproape de parc si totusi atata liniste! Comparativ cu celelalte apartamente din zona,  aceasta proprietate are avantajul amplasarii pe o strada privata, unde au acces numai proprietarii.


Securitate: Pe langa accesul restrictionat pe strada, imobilul are atat monitorizare video cat si paza  permanenta.


Apartamentul, in suprafata de 76 mp utili, este gandit pentru a raspunde nevoilor unui cuplu si este compus din hol, living, bucatarie, dormitor, hol, baie si balcon.


Piscina din Le Club sau sala de fitness de la MyGym&Spa le vei avea la un minut distanta, 3 minute de parc, 4 minute de cel mai apropiat restaurant… ca ai putea dori mai mult!


 Nord inchiriere 2 camere langa Parcul Herastrau

joi, 19 noiembrie 2015

Iancu Nicolae vanzare apartament 4 camere

Inacu Nicolae zona Lidl vanzare  apartament 4 camere, in cel mai apreciat complex rezidential din Zona. Complexul dispune de curte proprie proprie, locuri de parcare rezervate penrtru vizitatori, acces securizat si piscina. Acesta se afla in vecinatea a zonei comerciale Strip Mall Pipera si la, la 5 minute de Centrul comercial Jolie Ville Baneasa.


Blocul este structurat pe S+P+3E , iar apartamentul de vanzare se afla la etajul 1. Apartamentul are o suprafata construita de  170 mp  si este decomandat. Dispune de 4 camere , doua din dormitoare dispune de baie proprie.


Apartamentul se poate vinde complet mobilat si utilat.


Dezvolatat in zona de nord a Iancu Nicolae ,complexul rezidential  va va oferi confortul de care aveti nevoie pentru locuinta mult visata cat si penttru o buna oportunitate pentru investitie in zona de nord in apropiere de Jolie Ville, si cu acces facil catre Bucuresti atat prin Iancu Nicolae cat si Pipera Tunari.


 Iancu Nicolae vanzare apartament 4 camere

Vanzare vila Pipera - Iancu Nicolae comision 0%

Reprezentare exclusiva, comision 0 % pentru cumparator

Va prezentam spre vanzare o proprietate aflata in zona rezidentiala Pipera, la mai putin de 500 metri de intersectia cu Iancu Nicolae

– Vila este compusa din P+1+M, construita in perioada 2007-2008 de actualul proprietar pentru uz propriu.

La parter avem zona de zi compusa din livig si loc de luat masa, bucatarie inchisa, birou, hol intrare, baie de serviciu si terasa acoperita

Etajul este compartimentat astfel: 4 dormitoare, 2 bai si dressing. Daca se doreste, o parte a etajului se poate reconfigure astfel incat sa avem un dormitor matrimonial cu baie si dressing separate, investitia fiind minima.

Mansarda – open space , spatii de depozitare si o baie.

Proprietatea este ampalsata pe un teren in suprafata totala de 770 mp.

Curtea este complet amenajatata, cu foarte mult bun gust, cu arbusti ormanmentali, gazon si flori. In partea din spate a proprietatii ne putem bucura de avantajele piscinei proprii, precum si de terasa acoperita.

Tot aici avem si un spatiu de depozitare extern, neatasat vilei.

Parcarea este amanajata pe laterala stanga a proprietatii, pentru doua autovehicule.


Vecinatatile sunt de foarte buna calitate, fiind o zona “asezata” din punct de vedere imobiliar. Strada este putin circulate, traficul fiind exclusive cel al rezidentilor.

Un alt avantaj al proprietatii este ca se afla in imediata vecinatate a scolilor si gradinitelor din zona, iar accesul spre Bucuresti este facil, avand doua variante – Bd Pipera si Sos Erou Iancu Nicolae.Vanzare vila Pipera - Iancu Nicolae comision 0%

miercuri, 18 noiembrie 2015

Inchiriere apartament Lacul Tei

 


Va prezentam spre inchiriere un apartament compus din trei camere, situat pe strada Grigore Ionescu din cartierul Lacul Tei.


Acest apartament este decomandat, are doua grupuri sanitare si este situat la etajul 8/8.


A fost renovat complet anul trecut si se inchiriaza mobilat modern si utilat cu tot ce trebuie (masina de spălat , combina frigorifică , plită și cuptor).


 Inchiriere apartament Lacul Tei

Vanzare vila cu piscina Pipera Domus

Va prezentam spre vanzare o vila aflata in Pipera in ansamblul rezidential Domus


Vila este insiruita (lipita de alte proprietati pe ambele laturi), compusa din parter, etaj si mansarda.


Compartimentare:


Parter – vestibul, bucatarie, living, baie, casa scarii si terasa.


Etaj:doua dormitoare – fiecare cu cate un dressing, baie si balcon


Mansarda: doua dormitoare si baieVanzare vila cu piscina Pipera Domus

luni, 16 noiembrie 2015

Dorobanti inchiriere apartament cu 4 camere

Amplasat intr-un imobil situat intre Aviatorilor si Dorobanti, va propunem spre inchiriere un apartament cu 4 camere, ce poate fi utilizat atat pentru locuinta, cat si pentru birou.Cu o compartimentare decomandata si o suprafata utila de 106 mp, apartamentul se compune din hol, living, 3 camere, bucatarie inchisa, baie, grup sanitar, camara si 2 balcoane.Dispune de centrala termica proprie, tamplarie cu geam termopan, aparat de aer conditionat, gresie si faianta, parchet masiv.Apartamentul se inchiriaza nemobilat.Dorobanti inchiriere apartament cu 4 camere

Vanzare vila Pipera - Iancu Nicolae comision 0%

Reprezentare exclusiva, comision 0 % pentru cumparator

Va prezentam spre vanzare o proprietate aflata in zona rezidentiala Pipera, la mai putin de 500 metri de intersectia cu Iancu Nicolae

– Vila este compusa din P+1+M, construita in perioada 2007-2008 de actualul proprietar pentru uz propriu.

La parter avem zona de zi compusa din livig si loc de luat masa, bucatarie inchisa, birou, hol intrare, baie de serviciu si terasa acoperita

Etajul este compartimentat astfel: 4 dormitoare, 2 bai si dressing. Daca se doreste, o parte a etajului se poate reconfigure astfel incat sa avem un dormitor matrimonial cu baie si dressing separate, investitia fiind minima.

Mansarda – open space , spatii de depozitare si o baie.

Proprietatea este ampalsata pe un teren in suprafata totala de 770 mp.

Curtea este complet amenajatata, cu foarte mult bun gust, cu arbusti ormanmentali, gazon si flori. In partea din spate a proprietatii ne putem bucura de avantajele piscinei proprii, precum si de terasa acoperita.

Tot aici avem si un spatiu de depozitare extern, neatasat vilei.

Parcarea este amanajata pe laterala stanga a proprietatii, pentru doua autovehicule.


Vecinatatile sunt de foarte buna calitate, fiind o zona “asezata” din punct de vedere imobiliar. Strada este putin circulate, traficul fiind exclusive cel al rezidentilor.

Un alt avantaj al proprietatii este ca se afla in imediata vecinatate a scolilor si gradinitelor din zona, iar accesul spre Bucuresti este facil, avand doua variante – Bd Pipera si Sos Erou Iancu Nicolae.Vanzare vila Pipera - Iancu Nicolae comision 0%

Inchiriere vila Pipera -Biomedica


Vila este compusa din parter si etaj.

Compartimentare:

Parter: living, baie, bucatarie inchisa, terasa, garaj cu acces spre ho si bucatarie si dormitor sau birou.

Etaj: 3 dormitoare, doua bai (una matrimoniala), doua dresinguri si terasa.

Se inchiriaza complet mobilata, are garaj pentru o masina si inca un loc de parcare in curte.

Deasemena in partea din spate avem si un foisor si un gratar


Inchiriere vila Pipera -Biomedica

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Iancu Nicolae inchiriere apartament 2 camere

Agentia imobiliara OLIMOB va propune spre inchiriere un apartament superb apartament de  2 camere cochet intr-una din cele mai ravnite si exclusiviste zone, respectiv Pipera-Iancu Nicolae.Apartamentul de 2 camere este situat intr-un bloc nou, construit in anul  2014 .Apartamentul se afla la etajul 2 al unui imobil cu 5 etaje.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat  si complet utilat.

 

Iancu Nicolae inchiriere apartament 2 camere

vineri, 13 noiembrie 2015

Vanzare vila Pipera -Matei Millo

Va prezentam spre vanzare o vila individual ace afost construita respectand in intregime proiecutl si reglementarile in constructii,

Vila este dispusa pe P+1+mansarda, compartimentata astfel:

Parter (83mp utili) = baie, birou, living cu bucatarie deschisa insumanad impreuna 60 mp, terasa acoperita cu acces din living de 14 mp, camera tehnica.

Etaj (78 mp utili) = 3 dormitoare cu suprafete de 18, 18, 16 mp, 2 dressing-uri mari, 2 bai cu suprafete de 5 mp respectiv 7,5 mp.

Pod mansardat 70 mp, nefinisat cu posibilitate de utilizare.

Costuri de intretinere mici (600 lei / luna de iarna grea – auditabil), datorita materialelor termoizolate folosite (polisitiren grafitat de 16cm, extrudat de 8, tamplarie Salamander 3D cu geam tripan, izolatie de celuloza 20+10cm la mansarda), pompa de caldura Zubadan, panou solar cu tuburi vidate, incalzire pardoseala, storuri electrice. Toate fazele constructiei pot fi vazute si verificate (peste 800 de poze + certificate de laborator pentru beton + documentatie DDE). Altele: tigla ceramica, granit in balcoane si la pervazurile geamurilor, alarma pe toate zonele, beci 14mp, canalizare si apa. Curte generoasa, amenajata.

Casa este locuita in prezent si nu este ipotecata.


 Vanzare vila Pipera -Matei Millo

Vanzare vila Pipera - Iancu Nicolae comision 0%

Reprezentare exclusiva, comision 0 % pentru cumparator

Va prezentam spre vanzare o proprietate aflata in zona rezidentiala Pipera, la mai putin de 500 metri de intersectia cu Iancu Nicolae

– Vila este compusa din P+1+M, construita in perioada 2007-2008 de actualul proprietar pentru uz propriu.

La parter avem zona de zi compusa din livig si loc de luat masa, bucatarie inchisa, birou, hol intrare, baie de serviciu si terasa acoperita

Etajul este compartimentat astfel: 4 dormitoare, 2 bai si dressing. Daca se doreste, o parte a etajului se poate reconfigure astfel incat sa avem un dormitor matrimonial cu baie si dressing separate, investitia fiind minima.

Mansarda – open space , spatii de depozitare si o baie.

Proprietatea este ampalsata pe un teren in suprafata totala de 770 mp.

Curtea este complet amenajatata, cu foarte mult bun gust, cu arbusti ormanmentali, gazon si flori. In partea din spate a proprietatii ne putem bucura de avantajele piscinei proprii, precum si de terasa acoperita.

Tot aici avem si un spatiu de depozitare extern, neatasat vilei.

Parcarea este amanajata pe laterala stanga a proprietatii, pentru doua autovehicule.


Vecinatatile sunt de foarte buna calitate, fiind o zona “asezata” din punct de vedere imobiliar. Strada este putin circulate, traficul fiind exclusive cel al rezidentilor.

Un alt avantaj al proprietatii este ca se afla in imediata vecinatate a scolilor si gradinitelor din zona, iar accesul spre Bucuresti este facil, avand doua variante – Bd Pipera si Sos Erou Iancu Nicolae.Vanzare vila Pipera - Iancu Nicolae comision 0%

joi, 12 noiembrie 2015

Inchiriere vila Pipera -Biomedica


Vila este compusa din parter si etaj.

Compartimentare:

Parter: living, baie, bucatarie inchisa, terasa, garaj cu acces spre ho si bucatarie si dormitor sau birou.

Etaj: 3 dormitoare, doua bai (una matrimoniala), doua dresinguri si terasa.

Se inchiriaza complet mobilata, are garaj pentru o masina si inca un loc de parcare in curte.

Deasemena in partea din spate avem si un foisor si un gratar


Inchiriere vila Pipera -Biomedica

Parcul Herastrau inchiriere vila cu 6 camere

Nordului vila inchiriere la 5 minute de parcul Herastrau. Aproape de Satul Francez, situata pe o strada privata, departe de zgomotul urban, va prezentam spre inchiriere o vila structurata pe S+P+2E.


Edificata in anul 2003, vila are o suprafata construita de 399 mp si beneficiaza de o curte proprie de 67 mp. Vila se compune astfel:


Subsol: garaj dublu, camera tehnica, spalatorie, grup sanitar, spatii de depozitare;


Parter: living, dinning, bucatarie, hol acces, debara, grup sanitar, terasa (17 mp);


Etaj 1: hol si casa scarii, 2 dormitoare matrimoniale cu dressing si baie, debara, 2 balcoane;


Etaj 2: hol si casa scarii, 3 dormitoare, baie, debara, balcon.


Vila se inchiriaza nemobilata, cu bucatarie utilata si poate fi utilizata atat ca locuinta, cat si birou.


 Parcul Herastrau inchiriere vila cu 6 camere

Inchirere vila Pipera Class - oferta exceptionala

Va prezentam spre inchiriere o vila tip duplex aflata in ansamblul rezidential Class din Pipera, foarte aproape de sensul giratoriu din zona OMV – Mc DonaldsVila este compusa din parter si etaj si se inchiriaza mobilata complet cu mobila de buna calitate.Compartimentare:Parter:Living, birou, bucatarie inchisa, baie, debara, casa scarii, garaj. Din living se face accesul spre terasa.Etaj – trei dormitoare, baie si dressing.Curtea este in suprafata totala de 400 mp amenajata

complet cu gazon si arbusti ornamentali.  

Inchirere vila Pipera Class - oferta exceptionala

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...